返回列表 發帖
唔該晒 Raymond 同我抬行李~  

原帖由 vivian 於 2009-11-2 00:50 發表
我在 24 小時上傳的附件已超過 16384000 字節的限制,無法繼續上傳
明天待續

鬼咩...d 相咁細張, 但 file size 接近 500K 一張....正常應該 200K 左右...

我記得以前有個廣告, 幾個男人圍埋一起品嚐靚酒...隔離幾位佳麗同聲同氣輕嘆: "今晚又冇我地份了"...:rolling_1 :rolling_1

KS set 野幾岩我心水....
P2Z + Sky90 with CAA...

大家會否考慮精選幾張可以打印 8"x10" or 以上(大概 3000 x 2400 像素) 大合照及天文照片放在觀星園(或其網站) 分享呢??

原帖由 tang 於 2009-11-5 14:49 發表
apo 請代登上觀星園網上分享

我唔可以代登照片上觀星園網站, 我祗可以收集照片 send 俾李大哥處理.
剛才請求左 admin 加左個收集儲存空間:
我已個別用 PM 發出可上載檔案的網址. 請查收, 如未有收到請 PM 我.

請將照片上載至 \To_Brother_Lee 資料夾內.

回覆 45# 的帖子

我是打算把修輯好的圖檔交由李先生自選喜歡的作射印或打印照片予作展示用~ 當然, 同好亦可自行郵寄照片給李先生!他們網址有郵寄地址.

原帖由 panda 於 2009-11-6 22:22 發表

你連EM11都賣左,快的入台P2-Z啦,就快停啦
話時話 有沒呢位大哥用呢套野影的相片䏲睇呢?:u_18

點解你會知既????
我今日剛剛收到台 P2(S)....

原帖由 vivian 於 2009-11-6 22:20 發表
我入唔到ftp呀!
是否就咁用
xxxxxxx.xxx 當系Login名稱呀?
Password就用 xxxxxxx 這字呀?

還是另有緣機呀?

另外,大王話我d相細但有500k,唔系好明,d相有300-400KB ...

Sorry....
Password is "xxxxxxx" , copy 要上傳的圖檔 paste 上去就可以了! 請再試試.

原帖由 bigdr 於 2009-11-7 12:43 發表

好曬! :big_smile

可惜唔係我既,係幫朋友買既!

原帖由 apo 於 2009-11-5 15:42 發表

我唔可以代登照片上觀星園網站, 我祗可以收集照片 send 俾李大哥處理.
剛才請求左 admin 加左個收集儲存空間:
我已個別用 PM 發出可上載檔案的網址. 請查收, 如未有收到請 PM 我.

請將照片上載至 \To_Brother_Lee ...

我淨係見到 Angus 有 upload 到相上去..