返回列表 發帖
1樓幅相唔係Manfrotto 千秋,係土產
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2009-11-4 11:03 發表
1樓幅相唔係Manfrotto 千秋,係土產

我咪講左賣緊 Triopo 千秋咯?? 你想要 Manfrotto 千秋咩? 係我今晚影埋張相俾你睇..

回覆 17# 的帖子

兩件都唔想買,暫時繼續放你屋企

搞搞震冇幫襯!

回覆 19# 的帖子

激活你呢個post呀

我都係上兩個星期係鴨記買左我人生第一個千秋架,有迷彩色! load支大少少既鏡都完全冇問題!

原帖由 mike_leung 於 2009-11-4 11:54 發表
我都係上兩個星期係鴨記買左我人生第一個千秋架,有迷彩色! load支大少少既鏡都完全冇問題!

Admin,發現有違禁品,快D做嘢。:u_03

回覆 21# 的帖子

始終都係懷念佢? 好似係第四度重遇

迷彩豬嫂腳架點整架??? 黐紙定係熱縮管黎架??? :g8 :g8

原帖由 apo 於 2009-11-4 13:51 發表
迷彩豬嫂腳架點整架??? 黐紙定係熱縮管黎架??? :g8 :g8

黐紙架................

原帖由 cosmos 於 2009-11-4 13:15 發表
始終都係懷念佢? 好似係第四度重遇

我係第四度重遇,過去果三支,只有一支蝕讓$500,其餘兩支都平手讓出。希望呢支都可以做到以往既「佳績」啦...就算唔得,希望最多都係9折。

原帖由 apo 於 2009-11-4 10:58 發表
你係唔係想要聖誕樹? $10 自取!

好! 下次經過自取!!!!!:g11
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回覆 26# 的帖子

Nikon金圈鏡,二手價要9折賣出,好難喎 . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 唔賺錢都要平手啦

原帖由 cosmos 於 2009-11-4 15:19 發表
Nikon金圈鏡,二手價要9折賣出,好難喎 . . . . . . . . . . . . .
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 唔賺錢都要平手啦

即是唔係VR版?

584VR版:g15