返回列表 發帖
原帖由 fatpang 於 2008-3-6 17:15 發表
我都剛買左張Transcend 133X  8G,365大羊!!:u_07

我都想買張 Transcend 8G,  266X 要幾錢呀? 唔知係咪快好多呢?

回復 16# 的帖子

阿鵬應該知, 佢岩岩買完咭, 我就好似好耐冇行高登. 手上幾張 4G  暫時都夠用唔使買. .

今日沙田中原見到,8G EXTREMEIII竟然賣$630.....我特登再睇多一次,係EXTREME III ,係8G.....點解可以咁鬼平架?!!!

原帖由 mike_leung 於 2008-3-6 22:17 發表
今日沙田中原見到,8G EXTREMEIII竟然賣$630.....我特登再睇多一次,係EXTREME III ,係8G.....點解可以咁鬼平架?!!!

你想激死 B 哥呀??? :u_19 :u_19

咁 Transcend 8G 266X  定係 EXTREMEIII 8G 好 d 呀 ?

原帖由 cam 於 2008-3-6 22:49 發表
咁 Transcend 8G 266X  定係 EXTREMEIII 8G 好 d 呀 ?

咁睇你想做 advanced user 定做 VIP 喇...

咁邊張快 d 呢 ? :icon_cool

原帖由 cam 於 2008-3-6 23:00 發表
咁邊張快 d 呢 ? :icon_cool

我覺得寫入速度已經冇太大分別, 理論上 Transcend 266X 會快 D.. 要再高級既買 Extreme IX 啦... 不過真係冇需要~ 有133x 以上既已經足夠..

機快才重要。D3 & 1DM3啦!:g11
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

Extreme III有好多水貨,仲有好多假野,比多少少錢,買個安心。
Extreme III無買錯的,非常之可靠, B哥我支持你買Extreme III是對的!!!

原帖由 mike_leung 於 2008-3-6 22:17 發表

原帖由 cam 於 2008-3-6 21:35 發表

我都想買張 Transcend 8G,  266X 要幾錢呀? 唔知係咪快好多呢?

266x好似差唔多要double價,唔抵買!

我估沙田新城市既中原,人地賣得廣告,又係沙田超旺地點,又算係連鎖電器店,唔會賣假野咁 x x 嘛?

原帖由 hooooon 於 2008-3-6 23:21 發表
Extreme III有好多水貨,仲有好多假野,比多少少錢,買個安心。
Extreme III無買錯的,非常之可靠, !!!

唯有咁樣安慰吓自己啦:g20
不過我張transcend 4G都未hi過嘢:u_13

我當然信佢唔會賣假野,只是想提提大家,如果出街見到有d好平sandisk咭,就要小心。

原帖由 mike_leung 於 2008-3-7 07:46 發表
我估沙田新城市既中原,人地賣得廣告,又係沙田超旺地點,又算係連鎖電器店,唔會賣假野咁 x x 嘛?

hm.........:icon_idea transcend三佰幾大洋就買到,可以買多張,就唔洗怕打到冇子彈ge煩惱lor:u_07