返回列表 發帖
原帖由 whc 於 2009-11-14 01:23 發表
大王不如唔好買鏡 買股票啦 會升:g14

股票係可升可跌
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

估唔到支 Minolta 波波鏡咁死貴都咁快有人話即要...
仲要係師姊....:icon_cool :icon_cool
唔知係唔係 puppymic 黎既呢???

回覆 17# 的帖子

好似之前都有人係post度講過佢賣左2支 Minolta 250,都係師姊收,仲唔講價添
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2009-11-14 17:05 發表
好似之前都有人係post度講過佢賣左2支 Minolta 250,都係師姊收,仲唔講價添

買我支波波鏡果位女同好非常爽快有禮, 好過好多不斷 PM, 不斷講價, 又帶埋支電筒出黎左照右照驗屍咁驗既 "C-Hing" 大哥....

電筒 ? 不如用港鐵站內是旦一支光管都好過啦
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2009-11-14 23:12 發表

買我支波波鏡果位女同好非常爽快有禮, 好過好多不斷 PM, 不斷講價, 又帶埋支電筒出黎左照右照驗屍咁驗既 "C-Hing" 大哥....

:g13 我估佢係非常有錢就真~
G...e...m

原帖由 apo 於 2009-11-14 23:12 發表

同你買野都要咁?:wtt14

原帖由 Gem 於 2009-11-15 00:01 發表

:g13 我估佢係非常有錢就真~

佢同你做一樣的工作, 即係你都好有錢??