返回列表 發帖
原帖由 whc 於 2009-12-4 22:59 發表
:g8 明早好天的話我都出動

好, 到時見.
你幾點入去? 岩時間可以兜埋你入去唔使行.

回覆 16# 的帖子

影多D鴨仔同黑琵靚相返黎睇下

好耐無去過NSW啦,如果無約左人,其實都好想跟你去 ....
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 apo 於 2009-12-4 23:16 發表

好, 到時見.
你幾點入去? 岩時間可以兜埋你入去唔使行.

好呀:g14 係邊等?

原帖由 whc 於 2009-12-4 23:27 發表

好呀:g14 係邊等?

我打算由錦田石崗過去, 七點左右到菜站.

回覆 19# 的帖子

7點夠早,arm 我喎,你下星期仲去唔去 :pretty_smile
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2009-12-4 23:46 發表
7點夠早,arm 我喎,你下星期仲去唔去 :pretty_smile

下星期如果好天會在山上影星星了...

咁我應該係邊等你?

原帖由 whc 於 2009-12-4 23:58 發表
咁我應該係邊等你?

你正常會點去架?? 我又唔知你會嚮邊度出發??
其實聽日我要你咁早等我可能會對你更不方便...
如果你想遲少少先入就唔好逼自己咁早了..
你朝早喜歡幾時入黎先 joint 埋一齊影可能仲好..

咁就各自入啦

因為我住樂富(黃大仙果邊) 我會坐mtr轉西鐵去元朗 再坐橫水渡 過去

你會幾點到?:g14

原帖由 whc 於 2009-12-5 00:13 發表
咁就各自入啦

因為我住樂富(黃大仙果邊) 我會坐mtr轉西鐵去元朗 再坐橫水渡 過去

你會幾點到?:g14

嘩......你去 NSW 都幾遠...
我住嚮附近, 所以七點左右會到...睇天有幾光...

我去邊到咁遠:g4

去都要10個字

原帖由 whc 於 2009-12-5 00:17 發表
我去邊到咁遠:g4

去都要10個字

所以諗諗下都係叫你唔好約我自己入去好了..坐橫水渡?? 去唔去到斜路果邊架???

斜路即係邊到? 我次次去nsw都係由元朗果邊行去橫水渡 之後慢慢行去河邊(有馬路)