返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-3-12 23:30 發表

No problem for me! 冇問題~ 咦? 可能唔得, 白面人佢地入到黎冇人照顧佢喎...上午我就冇問題, 但你地唔知出冊未..

我果日放假, 可以去丫髻山啊~~!! :g5 :pig2
G...e...m

回復 60# 的帖子

B 哥, 咩你咁講我地兩個弱質女流架...:u_13
G...e...m

我都仲未明你地的意思:g2 去丫髻的話,仲去唔去濕地公園、尖鼻咀,或白泥....0架 (好多地方 )
~~~....~~~~....~~~~~

係喎:wtt12 .....白泥影日落..好迷人啊:pig2 ...我又想去:u_18 ...
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-3-13 00:13 發表
「丫髻山打蝶」是加插在原先的行程中的? 去完camp仲去咁多地方,我驚我會好攰
我諗我都係半日團啦,上午遲啲先出camp休息0下

好喎, 我都想去呀.

似乎當日來說白泥尖鼻咀啱我多啲,因為帶支鏡仔入camp的話可以帶埋去影雀:pig2
影蝶的話冇理由揹住支天文鏡通山走:u_13

原帖由 bug 於 2008-3-13 12:49 發表
似乎當日來說白泥尖鼻咀啱我多啲,因為帶支鏡仔入camp的話可以帶埋去影雀:pig2
影蝶的話冇理由揹住支天文鏡通山走:u_13

我都想去白泥或尖鼻咀 多 d  :g11 :g11 我等埋你同隻豬啦!

咁你地幾點入呀,我黎join你地~~:u_18

原帖由 passerby-b 於 2008-3-13 08:59 發表

你咁關心佢兩姐妹做乜呀,佢哋係滅罪雙嬌,邊個郁親都冇剩啦
如果你哋去丫髻,我就過去撞吓你哋:u_22

B哥,係咪想我地幫你拆骨呀~~:bad_egg

原帖由 carolchau 於 2008-3-13 17:05 發表

B哥,係咪想我地幫你拆骨呀~~:bad_egg

郁手啦﹗郁手啦﹗節目未開始,已經有死傷啦

原帖由 carolchau 於 2008-3-13 17:02 發表
咁你地幾點入呀,我黎join你地~~:u_18

不如呢餐白面人請客慶祝下! :g11 :g11

:u_18 :u_18 :u_18

原帖由 apo 於 2008-3-13 18:04 發表

不如呢餐白面人請客慶祝下! :g11 :g11

我同你一樣咁窮呀~~:u_13

好熱鬧呀! 我要去 camp, 已經好攰架喇. 今次唔得閒 join 你地, 你地玩得開心 d 啦!

原帖由 Betty 於 2008-3-13 21:38 發表
好熱鬧呀! 我要去 camp, 已經好攰架喇. 今次唔得閒 join 你地, 你地玩得開心 d 啦!

我本來都想同Mike Sir出camp之後去影蝶,但忽然有野做,唔去得!都一樣啦,祝大家玩得食得happy D啦!!:g1