返回列表 發帖
原帖由 panda 於 2009-12-24 16:42 發表

我都好後生架
大王幾時入水口講故:g14

我都講左知就知, 唔知就算...我冇野可以講...
你咪當我係維園阿伯好嗎???

farm始終到要歸返比FARM,始終果度先至係佢既原處。我地呢d 農場難民,己習慣左住難民之「家」,住唔慣農場架啦.......

原帖由 panda 於 2009-12-24 16:42 發表

我都好後生架
大王幾時入水口講故:g14

大王講故,我又聽。

原帖由 funoooo 於 2009-12-24 17:16 發表

大王講故,我又聽。

我得閒唔好同蕃薯落去行下街....
祗係想話俾 "繼續等待" 及 "尚抱希望" 既老友可以抖下了....

評分人數

• daniel: 很有內涵讚賞 + 2 分

無所謂啦~ 兜飛都去左風流快活, 仲邊記得個農場呀~
多謝大王比個難民之「家」我地, 等我地依然可以呼吸到自由的空氣~ :g17

評分人數

• daniel: 令人感動讚賞 + 2 分

原帖由 Maverick 於 2009-12-24 17:28 發表
無所謂啦~ 兜飛都去左風流快活, 仲邊記得個農場呀~
多謝大王比個難民之「家」我地, 等我地依然可以呼吸到自由的空氣~ :g17

又關我事既??? 我都係難民黎架咋....
不過咁岩朋友識得呢度既管理員....有時可以方便少少~

係喎! 唔記得左,呢個forum既網主都係大王既朋友,大王真係相識滿天下。:g17

喜歡這溫馨的家多d:u_22

我比較喜愛呢個有害網站:g14

我在『家』嘅日子仲多過『農場』
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 passerby-b 於 2009-12-24 14:07 發表

大王,唔該話我知啦

我唔係大王。不過請你留意kick條link個名係乜 ? 你又會去咗邊度 !!!

唔系好明你講乜?
B哥又真系問緊大王喎!

回覆 27# 的帖子

只係我路過多事:u_14

雖然地方不同左
高級左,先進左
但大家個名依然如故
可見第日就算搬上去火星或月球設置新的家園
相信呢份情懷都不會變:g20

:g8