返回列表 發帖
還有一些山景,大部份是山下拍攝的,山上的實在雲霧太厚:g2 :g3

回復 15# 的帖子

豬頭陣...:g2 ..好恐怖...:pig4
G...e...m

d 山真係好靚, 其實影山景有霧感覺比大晴天更好睇.

原帖由 Gem 於 2007-12-29 23:52 發表
豬頭陣...:g2 ..好恐怖...:pig4

其實你個豬樣同佢地差唔多:g18 ...你無理由覺得佢地恐怖架~~:g6

原帖由 bug 於 2007-12-28 22:47 發表

你...一定係冇俾人「追」過,先會唔明 :g2 都唔怪得你0既:g3 :i_have_no_idea

哈哈哈:g6 ...Bug少,你竟然在此公開呢個事實,唔怪之得比Gem嬸打啦~~:pig7

:anger :g9
G...e...m

蒙姐升級到:Gem嬸:big_smile :big_smile

日間的古城

有得外出旅遊真好~ 每日工作.. 再工作, 好似好難先有機會可以偷得浮生半日閒咁! :icon_confused

就算無假期外遊, 只要唔好將自己拉得太近, 唔好無事忙, 儘可能放鬆些, 都可令身心休息呀~~

G...e...m

原帖由 daniel 於 2007-12-31 13:17 發表
蒙姐升級到:Gem嬸:big_smile :big_smile

吓? 蒙姐又有新花名?

阿 Bug 影既相好靚啊! 好有古代 feel!

原帖由 Gem 於 2008-1-3 22:03 發表
就算無假期外遊, 只要唔好將自己拉得太近, 唔好無事忙, 儘可能放鬆些, 都可令身心休息呀~~   

無錯, 最快樂既事莫過於心靈平靜!

回復 27# 的帖子

無古代 feel 就唔會叫 "古城" 啦~~ :misdoubt
G...e...m