返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2010-1-12 13:08 發表

你度地方夠大, 就去你果度攪啦!!!

未入得伙!:u_21 :u_21 :u_21

回覆 46# 的帖子

鬼咩~ 超級豪裝修, 地方又咁大....

原帖由 mike_leung 於 2010-1-12 13:31 發表
我淨係識用CS2/lightroom作簡單處理咋,我都係黎學野...

不如同場教埋用 LightRoom 啦...我都未用過!

原帖由 apo 於 2010-1-12 13:35 發表

raw轉tiff/jpg 我用capture one pro..我覺得好過lightroom好多

原帖由 apo 於 2010-1-12 13:35 發表

大王好提議
最好講埋bridge同camera raw

一個二個有原廠 DPP 都唔用....

原帖由 apo 於 2010-1-12 14:09 發表
一個二個有原廠 DPP 都唔用....

我用架﹗不過想學多d嘢咋_2

原帖由 schindler 於 2010-1-11 22:44 發表
咁...有茶餐廳...同五星級酒店...無話邊個搶邊個...風味唔同姐....
我教人影相要講粗口架喎:u_20

厘樣野最正!! I like it!!  

我淨係來影雀得唔得?因為厘排太多BBQ

報名:
1) Daniel x 2
2) Mike
3) passerby-b
4) Schindler
5) S.K.Lee
6) newcanon

原帖由 fatpang 於 2010-1-12 14:31 發表
我淨係來影雀得唔得?因為厘排太多BBQ

改打邊爐都好喎...我生緊飛滋:g20
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

大王唔係用小畫家架咩.....?
我lightroom淨係識得開啟同關閉咋.....呀...! 仲有一樣,就係save 同埋output做jpeg檔案

原帖由 schindler 於 2010-1-12 14:58 發表

改打邊爐都好喎...我生緊飛滋:g20

打邊爐要去你果度了... 我都有一個電磁爐 + 一個煲, 但成間屋得兩個碗兩對筷子... 祗可供應 B 哥煮公仔麵.

咁...咁一係叫PIZZA HUT或者KFC :g13
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

都係報左名先!

1) Daniel x 2
2) Mike
3) passerby-b
4) Schindler
5) S.K.Lee
6) newcanon
7) FatPang