返回列表 發帖

番薯踢波

雖然A生隻番薯識守龍門,但接唔到個波,冇我0的貓友咁勁喎:hs6

番薯踢波.wmv (846.73 KB)

~~~....~~~~....~~~~~

不笑, 你條片睇唔到???

相中的腳是屬於豬腳,蟲腳,還是貓頭鷹腳呢?

唉,已經跟A生以前的建議整成WMV的了,都唔得? 我都唔知點先人人睇到

我睇到冇問題...

應該係蕃薯守龍門, 踢果個係我黎架...

蕃薯好可愛~ :hs8  幾時唔要就俾我啦~ :u_07
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-3-18 00:51 發表
唉,已經跟A生以前的建議整成WMV的了,都唔得? 我都唔知點先人人睇到

佢用蘋果機, 會比較難就, 一係轉做 Quicktime 應該可以兩邊就到..

以前用quicktime 咪有隻豬話睇唔到囉:u_16
同埋我覺得整wmv方便快捷很多:u_17

原帖由 apo 於 2008-3-18 08:53 發表

佢用蘋果機, 會比較難就, 一係轉做 Quicktime 應該可以兩邊就到..

我係用windows xp睇唔到, 公司同屋企都係, 返而Mac機睇到, 奇怪

一定唔係我隻腳

番薯被豬虐待:pig6

原來是APO雙腳

原帖由 yoshi2k51 於 2008-3-18 20:32 發表
原來是APO雙腳

唔係我...我唔會叫蕃薯啜腳指咁衰...:bad_egg :bad_egg

原帖由 yoshi2k51 於 2008-3-18 00:42 發表
不笑, 你條片睇唔到???

番薯好慘:u_16 ,要聞臭腳......:pig4

原帖由 bug 於 2008-3-18 20:14 發表
番薯被豬虐待:pig6

豬朋狗友...應該好friend架...:u_22

原帖由 carolchau 於 2008-3-18 22:40 發表

豬朋狗友...應該好friend架...:u_22

都係你明白事理~ :wtt12 我係同蕃薯玩到攬頭攬頸呀~ :wtt1
G...e...m