返回列表 發帖

2010 屯門黃金海岸路邊天文 - 隨處影

初時成天都係雲, 好彩最後都叫做有得睇....

評分人數

• Gem: 氣氛良好讚賞 + 2 分
    • daniel: 氣氛良好讚賞 + 2 分
    • cosmos: 多謝分享讚賞 + 2 分
    • puppymic: 氣氛良好讚賞 + 2 分

初時本想留响屋企影,見過天咁樣
一於轉軚
好彩無決定錯
仲可以見下d朋友:u_03

回覆 2# 的帖子

我就係無搬儀器嘅衝動,所以只可以選擇睇網上直播:g18
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2010-5-17 23:19 發表
我就係無搬儀器嘅衝動,所以只可以選擇睇網上直播:g18

好多人都冇帶 "儀器" 去啦...你睇相中果位 c-hing 帶支 "雞鏡 + 雞腳" 咪又學人去影一餐....

評分人數

• Gem: 準確捕捉讚賞 + 2 分

回覆 4# 的帖子

我一早見到啦,奇怪d器材咁雞都有人望
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2010-5-17 23:36 發表
我一早見到啦,奇怪d器材咁雞都有人望

我估佢奇怪點解有人帶支咁既野去.....
同隔離果支 size 爭咁遠既.....

Betty姐未見出來報導:hw2 :hw2 :hw2
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

回覆 4# 的帖子

唔set啲架撐喺EM400 + 10吋Melon旁邊,一啲都唔會顯得雞 :g19 你送比我,我會即刻講多謝 :g6

原帖由 cosmos 於 2010-5-18 00:13 發表
唔set啲架撐喺EM400 + 10吋Melon旁邊,一啲都唔會顯得雞 :g19 你送比我,我會即刻講多謝 :g6

嗰台好似系EM200.

回覆 9# 的帖子

原帖由 ching 於 2010-5-18 06:59 發表

嗰台好似系EM200.

太過耐無見EM200,忘記咗佢個樣添

原帖由 cosmos 於 2010-5-18 09:26 發表

太過耐無見EM200,忘記咗佢個樣添

睇嚟你真系好耐冇掂自己台mount, 連佢咩樣都唔記得.

回覆 11# 的帖子

十隻手指剛剛數到,下一年可能要用埋腳指記數