返回列表 發帖

今朝用白果做早餐

一早起身, 八點去到貓陣地..
見到貓貓傾定定, 即刻拎腳拎鏡.
見到斑魚狗先生表演, 兩度玩垂直昇降. Set 得腳黎已同我 say 拜..
入番貓陣地, 佢見唔咁耐唔入黎又係 say 拜..
等左三個幾鐘, 兩邊走黎走去, 貓狗都唔見..
得隻無雷公咁遠既同私一樣咁命苦既苦惡鳥, 遠遠見到我都走埋一份..
又熱, 天又灰, 十二點走人, 番屋企訓覺..

嘩... 好慘情....:u_14

老人家教落,做事要專心,訓醒再去過吧!

想像到你揹住傢撐行來行去一身汗..:u_14 ...好慘啊~:u_21
下次唔係一個人去, 搵人陪你沖喜0下, 就唔會食白果架喇~ :big_smile
G...e...m

原帖由 hooooon 於 2008-3-30 15:30 發表
老人家教落,做事要專心,訓醒再去過吧!

APO-SAN唔洗人敎,一早佢就有資格敎訓人啦

原本我都想今早去貓貓陣地
不如下次約埋一齊....星期五下午有無時間..

清明喎,多數雨溕溕喎:u_21

原帖由 waterblowing 於 2008-3-30 17:04 發表
原本我都想今早去貓貓陣地
不如下次約埋一齊....星期五下午有無時間..

...... 岩岩先訓醒, 幾日冇好好訓過..
我星期五上午要去掃墓, 番得黎起碼兩點幾, 橫掂都經過果邊會帶埋支鏡 joint 你地, 不過都係要睇好唔好天, 好似今日咁既天就唔使恨!

禽日鬼咁好天, 下午 d 光又靚, 可惜祗可以眼定定望住個洞幾粒鐘!

原帖由 Gem 於 2008-3-30 16:27 發表
想像到你揹住傢撐行來行去一身汗..:u_14 ...好慘啊~:u_21
下次唔係一個人去, 搵人陪你沖喜0下, 就唔會食白果架喇~ :big_smile

係囉!:icon_razz  下次請埋我哋去食早餐,就唔洗一個人孤伶伶食白果啦! :icon_cool

我今日返義工,係濕地泥灘鳥屋,見到隻灰頭墨雞,個樣又幾Q,可惜無相機在手!

原帖由 cam 於 2008-3-30 19:06 發表

係囉!:icon_razz  下次請埋我哋去食早餐,就唔洗一個人孤伶伶食白果啦! :icon_cool

我今日返義工,係濕地泥灘鳥屋,見到隻灰頭墨雞,個樣又幾Q,可惜無相機在手! ...

多口問吓,在濕公做2工可唔可以星期二休息時入去影相?

我未試過喎!不如你加入埋義工行列,星期二返去咪知囉!:icon_cool

原帖由 cam 於 2008-3-30 19:35 發表
我未試過喎!不如你加入埋義工行列,星期二返去咪知囉!:icon_cool

我真係有諗過架,不過唔知有乜野啱做

又多口問吓,咁你係做導賞員?

係呀!:icon_razz

有無d體力2工,我想減肥