返回列表 發帖

再賣家當

唔洗講啦,各位都知我咩原因要出賣妾仕啦:g10 唔好再清算我啦

1)canon 100mm f2.8 macro 有盒,有單,有保單,2006年5月購入 正式只用過一次 95%以上新  賣$3300

2)canon eos350d 有盒,有單,有保單,仲有清理coms ge單 2005年5月購入 condition點?唔洗講啦啩,各位都知啦。現售$2500

3)LEICA R8 BODY 有盒,有保單,有頸帶(連原厰電池都有埋:icon_mrgreen (用唔用得當然唔敢包:icon_mrgreen ))只用過幾次,95%新,現售 $12,000

原帖由 akltsang 於 2008-4-1 14:18 發表
B 哥,
350D 包唔包鏡頭? Condition 點阿,我真係唔知wow.

當然唔包鏡頭啦。
condition就當然係用得啦,唔敢話有八成新啦。我估我影咗二萬張倒。唔記得邊到睇過有50000次快門。
cmos原厰抺過一次,仲有單係到。
再有問題,最好用pm,d幾日d到大廝殺,幾分鐘個post可以唔見咗:u_16

原帖由 mike_leung 於 2008-4-2 14:02 發表
係呀,希望各位大大對於二手買賣既post高抬手,免得好事被破壞。

都冇辦法lu,個個好似瘋狂哂咁:u_16

原帖由 TC_owl 於 2008-4-2 20:57 發表
亞B哥點解賣極都仲有咁多野賣?:wtt12

唉﹗冇錢開飯,交租,乜都拿出來啦:u_01

原帖由 daniel 於 2008-4-2 21:02 發表

亞B哥身家厚,小見多怪,在外還有不小,這些是皮毛來。:g8

邊內你咁厚呀,唔洗做,日日打嘢:u_21

你做影相,花好多時間,d度係人都知:u_03

push 吓先:icon_mrgreen

canon 100mm marco SOLD

我好似有枝力強E SERIES 8X30:u_17

回復 20# 的帖子

仲係到,我好似唔止一枝BINO喎:u_17

原帖由 waterblowing 於 2008-4-12 23:15 發表
b哥...咁你又邊枝bino想出讓...

我冇話到要出讓BINO呀:u_13
遲D再窮D至算啦:u_19

原帖由 apo 於 2008-4-12 23:18 發表

我又買唔到你支百微, 今日出去買左支 105VR 微.

我枝百媚襯唔起APO-SAN GE,105VR至啱

原帖由 fatpang 於 2008-4-12 23:25 發表

幾時放??:g15 :g15 :g15

等我再窮D先啦:g20