返回列表 發帖
原帖由 Gem 於 2007-12-14 23:43 發表
若"不笑" 肯過兩招過我, 我就唔洗再起樹講廢話, 出左去發展我0既影相事業啦~~  

你慳D啦......

我只係當張相影的係「紅葉星團」咁去搞搞佢,至於風景相要點執...其實冇乜概念

紅葉? 阿Gem, 妳又去左旅行呀?

咪就係之前的北海道之旅囉~~

billy搵我聖誕去張家界旅行,可以練0下影風景相

咁好呀, 係唔係帶埋架生影星呀? 影多d 呀!

原帖由 bug 於 2007-12-16 20:46 發表

聖誕係滿月呀!

滿月咪影個月咯~~:big_smile

原帖由 bug 於 2007-12-16 20:46 發表

很期待你的靚靚風景相啊:pig7

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:07 發表

很期待你的靚靚風景相啊:pig7

我諗緊你 post 果個 icon 算唔算三級呢? :icon_wink

原帖由 apo 於 2007-12-17 23:15 發表

我諗緊你 post 果個 icon 算唔算三級呢? :icon_wink

哼!:g9 之前呀Gem都有用,你唔話佢?!:shame 你係咪玩針對先?:pig10 :pig10 :pig10

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:48 發表

哼!:g9 之前呀Gem都有用,你唔話佢?!:shame 你係咪玩針對先

嘩.....使唔使咁惡死呀? 算啦, 好佬不與女兒鬥..:g2

原帖由 apo 於 2007-12-18 00:10 發表

嘩.....使唔使咁惡死呀? 算啦, 好佬不與女兒鬥..:g2

哈哈哈...靚女勝出了~~:icon_lol :icon_lol :icon_lol

唉~~ " 白面人精神, 專恰自己人" ~~ :i_have_no_idea

原帖由 Gem 於 2007-12-18 09:02 發表
唉~~ " 白面人精神, 專恰自己人" ~~ :i_have_no_idea

你地都係頂唔住架啦!冇有怕,等我來剋住佢!hahaha:g9 :g9 :g9