返回列表 發帖
好野!!卒之搵到佢最怕既 "惡領隊" 黎治佢.

:g9
原帖由 daniel 於 2007-12-19 04:02 發表

你地都係頂唔住架啦!冇有怕,等我來剋住佢!hahaha:g9 :g9 :g9

又係你這個大惡霸?:pig10 我白面人天不怕,地不怕(...但最怕見到呀Gem無化粧個樣...):pig4 ,我什麼都沒有,只有反光白面一瑰:big_smile ,來吧~放馬過來~~:g9 :g9 :g9

原帖由 Gem 於 2007-12-18 09:02 發表
唉~~ " 白面人精神, 專恰自己人" ~~ :i_have_no_idea

你個呀Gem!!:g9 好,叫Betty姐放晒你D"蒙姐"相出黎,一齊"同歸於盡"!!:g14 :g14

繼續咁白面人會變紅(:g9 )面人吧:g14

原帖由 bug 於 2007-12-19 23:36 發表
繼續咁白面人會變紅(:g9 )面人吧:g14

錯喇,係由白面人變面人至真~~:g10

原帖由 carolchau 於 2007-12-19 23:30 發表

你個呀Gem!!:g9 好,叫Betty姐放晒你D"蒙姐"相出黎,一齊"同歸於盡"!!:g14 :g14

唔吏驚!我有佢的毛毛相呀!來啦!來啦!來啦!一齊"同歸於盡":anger :anger :pig10 :pig8 :pig8

原帖由 daniel 於 2007-12-20 00:42 發表

唔吏驚!我有佢的毛毛相呀!來啦!來啦!來啦!一齊"同歸於盡":anger :anger :pig10 :pig8 :pig8

什麼毛毛相???:g2 :g2 :g2 好變態呀!!!:amazing. :amazing. :amazing.

哈哈哈!

原帖由 daniel 於 2007-12-19 04:02 發表

你地都係頂唔住架啦!冇有怕,等我來剋住佢!hahaha:g9 :g9 :g9

哈哈! apo 唔夠佢地鬥?

原帖由 apo 於 2007-12-19 10:06 發表
好野!!卒之搵到佢最怕既 "惡領隊" 黎治佢.

回復 32# 的帖子

:g9 趁我唔起樹話我~~! 唔制呀~唔制呀~!!:pig7 :pig7
G...e...m

回復 37# 的帖子

的確係...:shame  好驚呀~好驚呀~!! :pig1 :pig1
G...e...m