返回列表 發帖

打邊爐+飲酒/BBQ+飲酒

有沒有人去有空攪......2月的星期日!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

原帖由 beatrice 於 2011-1-16 18:29 發表
有沒有人去有空攪......2月的星期日!

飲酒對身体不好!

原帖由 apo 於 2011-1-16 20:11 發表

飲酒對身体不好!

咁就BBQ+打邊爐

原帖由 apo 於 2011-1-16 20:11 發表

飲酒對身体不好!

亞叔.....你買咁多玩貝都吾健康....心理都吾正常啦!

假設吾飲酒....SORRY.......我沒興趣玩啦!

我又吾是基督教....吾洗介酒呀!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

原帖由 simonii 於 2011-1-16 21:09 發表

咁就BBQ+打邊爐

好呀... 我地搵日約埋一齊攪 function,   不過唔好受果個人玩....佢講野太唔經大腦, 費事到時大家忍唔住出口丙佢....

原帖由 apo 於 2011-1-16 22:11 發表

好呀... 我地搵日約埋一齊攪 function,   不過唔好受果個人玩....佢講野太唔經大腦, 費事到時大家忍唔住出口丙佢....

十卜十卜呀,一齊搞搞佢:g14
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 simonii 於 2011-1-16 21:09 發表

咁就BBQ+打邊爐

少飲怡情
多飲傷肝
細細地紅酒,對血管有益。:g13

原帖由 apo 於 2011-1-16 22:11 發表

支持~~ :g17
G...e...m

支持呀,有得玩有得食就最啱我
http://blog.yahoo.com/puppymic

我最 prefer 搵日一齊去影野, 訂定檯影完一齊去任飲任食邊爐....大埔區有間唔錯, 一人一百文埋單, 不過最近要限兩小時打完...

原帖由 apo 於 2011-1-16 23:02 發表
我最 prefer 搵日一齊去影野, 訂定檯影完一齊去任飲任食邊爐....大埔區有間唔錯, 一人一百文埋單, 不過最近要限兩小時打完...

因為市場肥牛脹價好凶狠
以前$13可以有一小盒加拿大肥牛
現在要$33:pig6

好耐冇見大家喇...我加入! bbq or hotpot都ok
聽人講有間露天任食邊爐,係咪就係大埔區果間?

HOT POT 都好wor....
有局單聲....睇下可唔可以蛇出來...

原帖由 Astrowai 於 2011-1-16 23:58 發表
好耐冇見大家喇...我加入! bbq or hotpot都ok

我搵果間係酒樓, 有空調, 不是露天的...

原帖由 Astrowai 於 2011-1-16 23:58 發表

車生攪多數賣玩具團....想聚聚不如叫BILLY攪實際D啦!