返回列表 發帖

Nikon AFS 500/F4 ED II, 有興趣接收嗎? (己售出)

有炮衫, 有 Wimberley 腳及原裝腳, 有鋁箱, 有紙盒, 有過期行保黃紙, 有極少塵, 有遮光罩坑位正常花痕.
無表面花損, 無故障.
不包照片內之腳架, 雲台及相機, 不包括一定影到數毛雀仔相.
意向價 HKD 43,000 (老友可以少議).
有意請 PM.

無錢:u_16

原帖由 DTS-ES 於 2011-3-2 22:37 發表
無錢:u_16

點會冇錢? 起碼有六千蚊....

原帖由 apo 於 2011-3-2 21:50 發表
有炮衫, 有 Wimberley 腳及原裝腳, 有鋁箱, 有紙盒, 有過期行保黃紙, 有極少塵, 有遮光罩坑位正常花痕.
無表面花損, 無故障.
不包照片內之腳架, 雲台及相機, 不包括一定影到數毛雀仔相.
意向價 HKD 43,000 (老友可以 ...

:g15 :g17 :g15 :g17 :g15 :g17
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

回覆 4# 的帖子

你做乜流口水呀? 你自己都有 584VR...  :hw2 :hw2

原帖由 apo 於 2011-3-2 22:44 發表

我有朋友話可以七個人夾份買喎

原帖由 kai 於 2011-3-2 22:59 發表

我有朋友話可以七個人夾份買喎

都好喎...又可以當投資, 又可以輪流玩....

回覆 5# 的帖子

無錢收購。買返嚟可以大大聲講話比老婆用,其實我想有支大雙筒:g6
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2011-3-2 22:44 發表

8年六千就可以:hs9

賣支鏡, 但係張相又focus係部相機度............:secret_smile
http://edwinstudio.blog.sohu.com/

原帖由 Mei~~! 於 2011-3-3 00:49 發表
賣支鏡, 但係張相又focus係部相機度............:secret_smile

張相舊年影架....

嘩!搞到我都想轉會添!!!:g15 :g15 :g15 :g15 :g15

評分人數

• kai: 一於兩個會喇,邊度有好野就去邊間會 ^^ ...讚賞 + 2 分

原帖由 fatpang 於 2011-3-3 13:36 發表
嘩!搞到我都想轉會添...

使唔使星期六帶埋佢出黎俾你試下呀?

連埋照片中架相機一齊買有特價, 即買即用!!

原帖由 apo 於 2011-3-3 13:38 發表

使唔使星期六帶埋佢出黎俾你試下呀?

連埋照片中架相機一齊買有特價, 即買即用!!

星期六?去會camp喎!
部機係咩機?D300s?
要轉會我都要賣左我D Canon野先得架!枝328IS應該唔易賣!

原帖由 fatpang 於 2011-3-3 14:34 發表

星期六?去會camp喎!
部機係咩機?D300s?
要轉會我都要賣左我D Canon野先得架!枝328IS應該唔易賣!

去 camp 咪又係去睇鏡, 吹水.. 或者影下蝶影下雀...
部機係 D300s
我唔等得咁耐喇~ 一於起雙飛啦! .....