返回列表 發帖
原帖由 cam 於 2008-4-10 22:58 發表

星期日好唔好 !  :icon_razz

要幾早? 邊度等? 仲有冇其他同好一齊去呀???

回復 31# 的帖子

九點上水火車站出發, 好嗎 ? :icon_razz

唔知 vivian 係咪去呢 ?

原帖由 cam 於 2008-4-10 23:05 發表

我 Ok! go go go!

原帖由 apo 於 2008-4-10 23:08 發表

我 Ok! go go go!

好一齊去呀!
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

原帖由 cam 於 2008-4-10 23:05 發表

你哋幾點走呀:u_18

好呀!火車站等

b哥哥,你是否會趕嚟,定趕住走呀?

明早見啦 ! :icon_razz

回復 36# 的帖子

e家講詳都冇用lor:g20
我冇帶大白係身,得枝180mm咋:u_13

原帖由 schindler 於 2008-4-7 16:42 發表
咁樣cam真係好有鳥運呢, 希望佢可以過D運俾我呢 :u_02

除左雀運,我覺得最重要係Cam姐非常勤力!!:g17 :g17 :g17 :g17 :g17

e家焗住去影蝴蝶啦:u_19
唔知上丫髻好定去tpk:u_17
不過我要大約一時至到起步點:i_have_no_idea

啊.........預埋我個份呀!

回復 39#的帖子

你係咪黎 !

回復 41# 的帖子

你叫我定CAM預埋你呀:g3

好久沒見阿米巴了, 九點火車站大堂等喎! 記得要帶飲水和雨具, 影完雀, 仲可以去附近食豆腐花放題.

好,明天見!應帶560定800呢?