返回列表 發帖
原帖由 schindler 於 2008-4-24 12:21 發表
講得岩!!!!! 手信手信, 我愛BUG少~~!!!

:amazing. ...不笑小心....:u_21
G...e...m

公公唔通愛不笑夠man:u_03

你地諗得太多喇, 我唔係有機一族:u_07
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回復 138# 的帖子

公公不竟練成癸花寶典,一定有原因ge:u_03

小威子原來你……:u_03 :u_07

原帖由 schindler 於 2008-4-24 13:55 發表
你地諗得太多喇, 我唔係有機一族:u_07

係有基一族? :g13 唔好意思, 你個樣....實在令人產生誤解~~ :wtt12
G...e...m

我係 Inorganic 架:g18
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 schindler 於 2008-4-24 15:00 發表
我係 Inorganic 架:g18

咁你即係乜都唔得啦,係咪:u_07 :u_07

講"唔得"兩個字咪可以表達清楚囉

原帖由 bug 於 2008-4-24 08:04 發表
到咗啦_2 _2 隔岸觀火先_2

安全到達,恭喜恭喜~~~~~:u_22

原帖由 bug 於 2008-4-24 08:07 發表

物價好貴,就來三餐不繼啦:u_10 :u_10

男人老狗,食小餐無事嘅:u_03 ~~留番D錢買手信啦~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 bug 於 2008-4-24 08:08 發表

買支漂白水俾你吧:u_17

俾我飲呀?:u_14

原帖由 Gem 於 2008-4-24 12:18 發表

:g2 咁不笑要精打細算, 除左手信之外, 乜都唔好買喇~ :u_02

支持支持~~~:u_22 :hw6 :hw6 :hw6

原帖由 schindler 於 2008-4-24 12:21 發表
講得岩!!!!! 手信手信, 我愛BUG少~~!!!

你終於忍唔住自爆 ...等我重同你守左呢個"不能說出的秘密"咁耐...:u_01 :u_01 :u_01

原帖由 yoshi2k51 於 2008-4-24 19:35 發表
講"唔得"兩個字咪可以表達清楚囉

"唔得"?:hs3 :hs3 :hs3