返回列表 發帖
原帖由 bug 於 2008-4-25 12:40 發表
今日就蠢咗啦...我和同學們都怕電腦放在住的地方不安全,於是揹埋部腦四圍去....點知去自由神像時要搜餐死,仲掃到我部機「有毒」(毒品的毒),都唔知點解:u_21 去博物館又要寄存背囊但不可寄存電腦,為怕要捧著電腦幾小時有 ...

真係"蠢過隻豬", 咁都好意思話人聽....:u_07
你有無企起自由神像前笑住影返張相呀? :u_03

G...e...m

原帖由 bug 於 2008-4-25 12:27 發表
中央公園的彩虹_1

個天好藍啊~~~:u_18 :u_18
G...e...m

真係好鬼多松鼠,仲會走上人身攞嘢食_2

~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-4-25 12:44 發表

阿美利堅真好:u_05 , 起果度做松鼠好過做豬...由奇係野豬...:u_01
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-25 12:43 發表

冇所謂啦,成班人都係咁蠢嘛:u_14
我本來諗住帶電腦來美國都冇乜用,讓同學帶就可以了...但在住的地方原來得我部機先勉強收到上網:u_07 好彩帶咗啫,唔係冇得上來囉...

天氣非常乾燥...我塊面的皮膚本來已經唔多妥,現在更加係又痛又甩皮,好鬼驚嚇:u_19 更加的笑唔出:u_21 :u_21

原帖由 bug 於 2008-4-25 12:51 發表

天氣非常乾燥...我塊面的皮膚本來已經唔多妥,現在更加係又痛又甩皮,好鬼驚嚇:u_19 更加的笑唔出:u_21 :u_21

你無搽"娥羅納英"? :bad_smile
就係因為個樣已經好鬼驚嚇:amazing. , 先要笑多 d ,減低驚嚇度..._2
G...e...m

不笑,你仲有咩名勝地方會打算去呢?

原帖由 Gem 於 2008-4-25 11:49 發表

嘩~~ 好想去睇呀~ :u_18 :hs8 :hs8

你係法國重睇唔夠??:u_14

原帖由 bug 於 2008-4-25 12:27 發表
中央公園的彩虹_1

好正~~:u_18

原帖由 bug 於 2008-4-25 12:44 發表

:hw6 :hw6 :hw6

原帖由 bug 於 2008-4-25 12:51 發表

可能一笑就歸裂:u_16 ...都係做返"不笑"好喇...:u_17

人地咁慘你重笑人:u_01 ...黑心豬~~:u_17

歸裂?
係龜裂呀~~:i_have_no_idea
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 Gem 於 2008-4-25 13:06 發表

你無搽"娥羅納英"? :bad_smile
就係因為個樣已經好鬼驚嚇:amazing. , 先要笑多 d ,減低驚嚇度..._2

要搽"花士令"先得:u_17 ,信我白面人:u_22 !!!~~平靚正!!!_2 一定掂~~:u_05