返回列表 發帖
原帖由 schindler 於 2008-4-25 22:50 發表
歸裂?
係龜裂呀~~:i_have_no_idea

:u_17 .........睇得明咪算囉:u_14 ...做乜咁認真?:u_01

唔得呀, 姪女黎左屋企, 唔可以教壞佢架
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 carolchau 於 2008-4-25 22:52 發表

要搽"花士令"先得:u_17 ,信我白面人:u_22 !!!~~平靚正!!!_2 一定掂~~:u_05

"信你白面人? 精人都變蠢人..." 哈哈哈~ :u_07 :u_07
G...e...m

原帖由 schindler 於 2008-4-25 22:57 發表
唔得呀, 姪女黎左屋企, 唔可以教壞佢架

:u_18 你個大眼姪女? 幾時抱出來玩0下呀? 係時候等姊姊教0下佢做人0既道理喇~ :wtt18
G...e...m

攞潤唇膏搽面頂住先:u_16 好似都得喎
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-4-26 09:30 發表

你快d自拍一張,睇吓點得法:u_21

白拍嗎?:u_14 咁算唔算另類的格仔人:u_14

微笑的不笑痴左線 :g8
http://osastrolog.blogspot.com

因為掛住影蝶,其他同學等得唔耐煩,留低我自己影:shame 所以後來真係自拍咗幾張相:shame

微笑的不笑好英

原帖由 Gem 於 2008-4-25 22:59 發表

"信你白面人? 精人都變蠢人..." 哈哈哈~ :u_07 :u_07

我有版你睇:u_07 :u_07 :u_07 ~~信你:u_14 ?一早變"chow"皮柑喇~~:pig6

原帖由 Gem 於 2008-4-25 23:00 發表

:u_18 你個大眼姪女? 幾時抱出來玩0下呀? 係時候等姊姊教0下佢做人0既道理喇~ :wtt18

姐姐:embarrassed ?呀嬋呀?:u_17

原帖由 bug 於 2008-4-26 09:30 發表

好過無~~:u_16

原帖由 bug 於 2008-4-26 11:38 發表
白拍嗎?:u_14 咁算唔算另類的格仔人:u_14

大件事喇!!!!不笑微笑呀!!!:embarrassed :embarrassed :embarrassed

原帖由 bug 於 2008-4-26 14:56 發表
因為掛住影蝶,其他同學等得唔耐煩,留低我自己影:shame 所以後來真係自拍咗幾張相:shame

要群體,不要"個體"~~:u_17 :u_17