返回列表 發帖
靚靚豬姐:u_14 ,你乖乖吓:u_14 ,唔好整塌個場,唔該晒~~:u_15 :u_15 :u_15 (下删十萬個"唔該")

原帖由 carolchau 於 2008-4-25 00:36 發表
靚靚豬姐:u_14 ,你乖乖吓:u_14 ,唔好整塌個場,唔該晒~~:u_15 :u_15 :u_15 (下删十萬個"唔該")

哼哼~!! 我改左 assignment, 你做晒~!! :u_17

G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-25 00:37 發表

哼哼~!! 我改左 assignmnet, 你做晒~!! :u_17

你:embarrassed .........唔會咁對我嘅~~~~~_2

原帖由 Gem 於 2008-4-24 12:14 發表

咁你去左大都會美術館未呀??  :big_smile

今日去過啦...不過收館前一個鐘先去到:u_16 好快咁打咗個圈就收了:u_21
明天可能再去過:u_05
~~~....~~~~....~~~~~

紐約啲公園真係冇乜昆蟲,蝶就只有一兩隻白色粉蝶飛過....點解呢....:u_17
原本仲諗係咪有可能見到啲香港見唔到的東西添:u_21

原帖由 bug 於 2008-4-25 06:45 發表
紐約啲公園真係冇乜昆蟲,蝶就只有一兩隻白色粉蝶飛過....點解呢....:u_17

噢:u_16 ......希望在明天嘛~~:u_22

原帖由 bug 於 2008-4-25 06:18 發表

今日去過啦...不過收館前一個鐘先去到:u_16 好快咁打咗個圈就收了:u_21
明天可能再去過:u_05

好呀好呀~ 影 d 相返來呀~ :hs8
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-4-25 06:45 發表

:bad_smile 有架, 你可能會見到一, 兩打恐怖份子, 起香港見唔到架~!:g13
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-25 08:06 發表

好呀好呀~ 影 d 相返來呀~ :hs8

有啲相_2

阿 bug 去開研討會定去旅遊架.....

好多名畫呀~~~:g17
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 bug 於 2008-4-25 11:11 發表

有啲相_2

嘩~~ 好想去睇呀~ :u_18 :hs8 :hs8
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-4-25 11:23 發表
阿 bug 去開研討會定去旅遊架.....

都唔係去紐約開會,係特登來玩後再去奧蘭多開會的:u_07

中央公園的彩虹_1

今日就蠢咗啦...我和同學們都怕電腦放在住的地方不安全,於是揹埋部腦四圍去....點知去自由神像時要搜餐死,仲掃到我部機「有毒」(毒品的毒),都唔知點解:u_21 去博物館又要寄存背囊但不可寄存電腦,為怕要捧著電腦幾小時有間博物館入到去都冇入場:u_21 後來有同學唔舒服要返住的地方,才托他帶背囊電腦回去,自己一個去咗大都會藝術館:u_17