返回列表 發帖
你地努力啦~~:u_22 :u_22 :u_22

原帖由 bug 於 2008-4-23 00:19 發表

帶個白人鬼妹返來和白面人鬥白?:u_21

可能白面人仲白過鬼妹...:u_16
G...e...m

筆少, 幫我同奧巴馬加油!!!!:u_07
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 carolchau 於 2008-4-23 00:25 發表
你地努力啦~~:u_22 :u_22 :u_22

我都早抖喇..一陣5 點要起身...:u_21
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-23 00:25 發表

可能白面人仲白過鬼妹...:u_16

呵呵呵呵呵呵.......~~:u_07 :u_07 :u_07 :u_07 :u_07
我係真正既白面人~~:u_07 :u_07 :u_07 :u_07

原帖由 schindler 於 2008-4-23 00:26 發表
筆少, 幫我同奧巴馬加油!!!!:u_07

不笑, 同我去攪掂"布殊", 借把刀俾你...:beyond_endurance
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-4-23 00:28 發表

不笑, 同我去攪掂"布殊", 借把刀俾你...:beyond_endurance

點上飛機,不如去到先買把孖人牌

原帖由 Gem 於 2008-4-23 00:28 發表

你把刀有冇自動導航,隔空劏人先:u_17
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 yoshi2k51 於 2008-4-23 00:30 發表

點上飛機,不如去到先買把孖人牌

:u_16 係喎...紙札0既咪得咯~!!:u_07
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-4-23 00:30 發表

你把刀有冇自動導航,隔空劏人先:u_17

唔...咁你同我是但炸左"腳防步" 或者"八公"啦...:u_07 :u_07
G...e...m

你係豬嚟架,點可以瞓咁少,一陣返工又派錯藥

原帖由 yoshi2k51 於 2008-4-23 00:33 發表
你係豬嚟架,點可以瞓咁少,一陣返工又派錯藥

:pig2 唔好亂講呀...........:g12
早抖...:pig6
G...e...m

sorry...sorry:g12 :g12

陽左喇呢家.... 計劃失敗....
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 yoshi2k51 於 23-4-2008 00:38 發表
sorry...sorry:g12 :g12

抵打!抵打!:hit_14 :hit_14