標題: 一月東坪洲camp [打印本頁]

作者: apo    時間: 2007-12-17 13:04     標題: 一月東坪洲camp

似乎幾吸引, 唔好天都可以睇下風景 & BBQ.:icon_smile :icon_smile

一月東坪洲camp

作者: carolchau    時間: 2007-12-17 23:09

我白面人都報左喇,希望去到啦~~:pig1
作者: bug    時間: 2007-12-17 23:22

聽講東坪洲海裏的夜光生物大粒過荔枝莊的好多,好想睇0下添:g5
作者: carolchau    時間: 2007-12-17 23:52

原帖由 bug 於 2007-12-17 23:22 發表
聽講東坪洲海裏的夜光生物大粒過荔枝莊的好多,好想睇0下添:g5

Yeah~:g6 我都好想睇下~~:g8
作者: apo    時間: 2007-12-18 00:01

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:52 發表

嘩!!! 乜你攪個咁既頭像出黎呀???? 以後搵 "鬼" 黎同你傾喇...:electric_shock :electric_shock
作者: bug    時間: 2007-12-18 00:10

好耐之前有人提到「白面人」,我都會諗起「無面人」的,呢幅大頭相都好0岩喎:g17
作者: carolchau    時間: 2007-12-18 00:10

原帖由 apo 於 2007-12-18 00:01 發表

嘩!!! 乜你攪個咁既頭像出黎呀???? 以後搵 "鬼" 黎同你傾喇...:electric_shock :electric_shock

都不知幾可愛~~:g7
作者: carolchau    時間: 2007-12-18 00:12

原帖由 bug 於 2007-12-18 00:10 發表
好耐之前有人提到「白面人」,我都會諗起「無面人」的,呢幅大頭相都好0岩喎:g17

......:g18 你咁講即係話我似佢姐...嗚嗚嗚...:g10 :g10 :g10
作者: bug    時間: 2007-12-18 00:16

都無乜人塊面會咁似0架喇..............(顏色):g13
作者: carolchau    時間: 2007-12-18 00:18

原帖由 bug 於 2007-12-18 00:16 發表
都無乜人塊面會咁似0架喇..............(顏色):g13

......:g9
作者: Gem    時間: 2007-12-18 08:57

[quote]原帖由 apo 於 2007-12-17 13:04 發表
似乎幾吸引, 唔好天都可以睇下風景 & BBQ.:icon_smile :icon_smile

我次次去都無星睇,可以環島遊, 影下風景石頭, 都幾開心0既~~大家一齊去啦~~
作者: mike_leung    時間: 2007-12-22 18:28

東坪洲我未去過...唔知老婆比唔比去呢?
作者: apo    時間: 2007-12-22 23:12

原帖由 mike_leung 於 2007-12-22 18:28 發表

唔使申請啦呀? 又唔係遠行...
作者: mike_leung    時間: 2007-12-27 23:59

申請成功囉....
作者: billy    時間: 2008-1-1 21:54

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:09 發表
我白面人都報左喇,希望去到啦~~:pig1

記得去年妳地都有參加, 希望到時好天啦. 期待中...........
作者: billy    時間: 2008-1-1 21:55

原帖由 mike_leung 於 2007-12-22 18:28 發表

不如你地一起來啦
作者: apo    時間: 2008-1-2 13:16

原帖由 carolchau 於 2007-12-17 23:52 發表

咦??? 白面人由隻無面人變左隻好可愛既小蜜蜂既??

5.gif 5.gif

圖片附件: 5.gif (2008-1-2 13:17, 2.94 KB) / 下載次數 203
http://astrohome.net/attachment.php?aid=196&k=37a805947cceb8d6756ddfe64a5eb931&t=1719364341&sid=Wykp37

圖片附件: 5.gif (2008-1-2 13:17, 2.94 KB) / 下載次數 191
http://astrohome.net/attachment.php?aid=197&k=448d9f45d26fd8824e318f12326d8b1a&t=1719364341&sid=Wykp37

作者: bug    時間: 2008-1-2 15:35

塊面變黃0左喎:g18
作者: Gem    時間: 2008-1-2 16:46

呢隻係螢火蟲呀~~~ 佢個 pat pat 會發光, 佢名叫 " 電蟲", 係邪瑠丸0既手下~:pig2
作者: carolchau    時間: 2008-1-2 17:04     標題: 回復 18# 的帖子

哼! :g9 不笑,你咁講即係話我係黃面婆摭!:pig10 :pig10 :pig10
作者: bug    時間: 2008-1-2 19:40

點解你地成日起飛腳0架:pig10 係唔係想幫醫院製造生意? :embarrassed 最多幫你整白塊面0羅:pig2

圖片附件: b.gif (2008-1-2 19:40, 2.75 KB) / 下載次數 167
http://astrohome.net/attachment.php?aid=199&k=5d4d3ef271d2cf1ba39d9e33ffd0fcbe&t=1719364341&sid=Wykp37

作者: mike_leung    時間: 2008-1-2 19:42

話時話啦,白面人係唔係唔晒太陽架? 真係好鬼白喎~!
作者: bug    時間: 2008-1-2 22:01

我阿妹在家陰天都要拉密窗簾擔埋遮:embarrassed 但係都冇用0既:g2
作者: Gem    時間: 2008-1-3 11:10     標題: 回復 23# 的帖子

哈哈~有無咁誇張呀??  司徒 bug, 你講野浮誇左好多喎~~:misdoubt
作者: carolchau    時間: 2008-1-3 12:58     標題: 回復 21# 的帖子

~~Bug少竟然可以把"電蟲"塊面即時變白?!:embarrassed 太厲害了!!!:greeding

打到人"入廠"都係為兩餐姐:just_out ,咁我地先可以"生存"到架~~:pretty_smile
作者: carolchau    時間: 2008-1-3 13:01     標題: 回復 22# 的帖子

梁sir,我係天生咁白:big_smile ,其實...我以前重白:g7 ,現在已哂黑左少少喇~~:g10重有,我同我死敵"蟑螂":icon_evil 都係"見光死",所以我唔晒太陽架~~:pig1

作者: mike_leung    時間: 2008-1-3 22:11

咁我一定要同妳影返張合照.......形成「黑白雙殺」....
作者: bug    時間: 2008-1-3 23:50

原帖由 Gem 於 2008-1-3 11:10 發表
哈哈~有無咁誇張呀??  司徒 bug, 你講野浮誇左好多喎~~:misdoubt  

冤枉呀,這事我說得沒一點...不,沒半點浮誇:g3
作者: Gem    時間: 2008-1-3 23:56     標題: 回復 27# 的帖子

希望唔係係 "黑白無常 "啦~~:secret_smile :electric_shock
作者: carolchau    時間: 2008-1-4 00:17     標題: 回復 29# 的帖子

係"黑白分明"先真~~
作者: Betty    時間: 2008-1-4 00:19

哈哈哈!
作者: apo    時間: 2008-1-7 10:02

話時話, 到時訓邊呢? 我都係帶定個營同睡袋去穩陣 d. :icon_wink
作者: Gem    時間: 2008-1-7 10:30     標題: 回復 32# 的帖子

[color=Navy]有房訓架, 不過又係一大班人一間房~ :pig5  上年有同好起海灘邊札營,風涼水冷, 但又好似幾好玩, 我仲"捐"入去坐左一陣~ 大家環島遊之後, 記得坐低食返碗餐蛋麵, 加個紅豆冰,再來個椒鹽鮮魷, 咁就至圓滿喇~ :big_smile
作者: carolchau    時間: 2008-1-7 23:42     標題: 回復 33# 的帖子

Gem,記住帶多D零食呀:pig2 ,我怕環島遊時會餓到手軟腳軟呀~~:big_smile
作者: bug    時間: 2008-1-8 14:10

<P>剛看到的注意事項</P>
<P>「1. 請記得自己帶備睡袋。 2. 請記得帶備小食、乾糧、食水,以作星期日環島遊的午餐,預計下午12時在(龍落水)享用。」 </P>
<P>咁帶乜小食當午餐好呢?</P>
作者: Gem    時間: 2008-1-8 15:31

午餐咪我提議左咯~ 點解咁煩惱呢? :bad_smile

作者: bug    時間: 2008-1-8 15:49

我唔明喎,你是說「大家環島遊之後, 記得坐低食返碗餐蛋麵, 加個紅豆冰,再來個椒鹽鮮魷, 咁就至圓滿喇~ 」,但「龍落水」是不是只是環島遊的中途,所以要自己帶0野食? 咁其實環島遊係行到幾點? 對不起,未去過東平洲,問題多多:shame .

還是你帶的零食已經包哂所有人的午餐,所以大家都不用擔心呢

作者: Gem    時間: 2008-1-8 16:06

呵呵呵~~ 原來你係東坪州新丁~  話晒我都去過幾次, 算係有少少經驗啦   我睇過個 e-mail 喇, 我地會起中途停一停, 叫做休息食0下野咁~大家會將 d 野食傳來傳去分來食. 若果你無帶野食, 咪"詐詐帝"將人地0既食物傳來傳去咯(澄清:我無食過霸王餐)....不過, 我相信你都唔會咁做0既? :misdoubt 其實到時起士多都有零食賣, 不過就緊係無心目中想要0既咁多選擇啦~ :i_have_no_idea 講左一輪, 其實我都想同大家講, 自己顧自己, 我0既食物好珍貴, 唔能夠分俾你地食架...因為我怕趕唔到班船走, 要流落荒島一個星期, 都唔會餓死~~:g2
作者: apo    時間: 2008-1-8 16:20     標題: 回復 38# 的帖子

朝早有早餐食, 下午唔食都唔會有事啦.. 對我黎講! hw2 hw2 hw2
作者: Betty    時間: 2008-1-8 17:09

原帖由 carolchau 於 2008-1-7 23:42 發表
Gem,記住帶多D零食呀:pig2 ,我怕環島遊時會餓到手軟腳軟呀~~:big_smile

無錯喇! 帶零食係阿 Gem 既指定動作, 而我只係負責帶相機器材. 阿Gem, 今次又唔該哂!
作者: Betty    時間: 2008-1-8 17:12

阿Gem, 凍唔凍架? 帶幾件衫?
作者: Gem    時間: 2008-1-8 17:26     標題: 回復 40# 的帖子

Betty, 你都唔留心0既...快睇返 38# 啦~
作者: Gem    時間: 2008-1-8 17:31     標題: 回復 41# 的帖子

帶幾多衫? 有人著大褸,有人著風褸..視乎個人體質而定啦~ :misdoubt  我建議裡面著薄 d 0既長袖衫, 因為越行越熬熱,會行到 hw1 架~
作者: bug    時間: 2008-1-8 18:13

原帖由 apo 於 2008-1-8 16:20 發表
朝早有早餐食, 下午唔食都唔會有事啦.. 對我黎講! hw2 hw2 hw2

我諗我個肚會狂打鼓:g2 至於對個胃一向唔多好的梁sir來說....:embarrassed
作者: mike_leung    時間: 2008-1-8 21:37

我都諗緊帶D咩去CAMP!
第一要諗既,果晚沖唔沖涼好?(如有得沖既話)
第二,帶D咩「午餐」去食好......
第三,帶咩相機同鏡頭去好....
我決定左同Billy恕刑...唔訓士多啦..
作者: Gem    時間: 2008-1-8 23:29     標題: 回復 45# 的帖子

若果沖熱水涼係要俾錢架~:pig7 我上年都無沖涼.....:pig2
作者: Betty    時間: 2008-1-8 23:32

由碼頭去士多行幾耐?
作者: Gem    時間: 2008-1-8 23:36

好似唔係好耐....唔..五至十分鐘左右啦~ 好近架~~ 我地訓士多喎....你唔知咩? :g13
作者: Betty    時間: 2008-1-8 23:39

士多有無暖氣?
作者: Gem    時間: 2008-1-8 23:44

無架, 最好帶睡袋, 既可以保暖當被"com", 又可捐入去訓住睇星....果度0既被有股氣味.....:g2

作者: Betty    時間: 2008-1-9 00:24

多年前首次參加公開觀星營(唔計小中學時代學校搞既), 係去荔枝莊, 都係一日一班船, 唔似長洲咁方便, 隨街有野食, 當時以為荔枝莊有士多實有野食買, 唔洗帶食物去, 只帶幾排糖...點知去到, 唔記得果時係小食部裝修定其他地方裝修, 小食部無野食賣!!! 只係得番汽水機! 朋友們同我都好擔心夜晚無野食, 叫大家攞哂 d 食既出黎! 睇下夠唔夠! 當然唔夠啦! 那時唔知食晚飯時間又咁早! 六點食喎! 我地唯有起晚飯食多d!

之後, 返房睇電視, 睇到九點幾咁上下, 大家開始有餓意...剛巧, 電視放緊飲食節目! 唉...真係...令到大家更加肚餓! 為了鼓勵大家, 我便"精神上"支持大家, 大喊我想食 xx 粥, 腸粉...跟著, 朋友們一個一個的接下去大喊想食 xxx...就咁大家無咁餓喇...只係食糖同飲汽水"充飢"!

從此以後, 每次去觀星營, 我必定會帶很多零食, 忘不了那次去荔枝莊既教訓! 所以唔好笑我點解每次去觀星營我都帶一袋零食!

阿Gem 在上文講得啱, 食物好珍貴, 自己顧自己!
作者: mike_leung    時間: 2008-1-9 07:56

咁....我都要帶定幾個包去....
作者: Gem    時間: 2008-1-9 09:47     標題: 回復 51# 的帖子

我地住0既士多有即煮麵食,又有紅豆冰,連炒野都有(唔知今年有無), 仲有唔同0既樽裝飲料呀~唔算太差啊~:g11
作者: Betty    時間: 2008-1-9 09:56

原帖由 mike_leung 於 2008-1-9 07:56 發表
咁....我都要帶定幾個包去....

無錯喇, 帶多無防呀, 多左既可以分俾人食, 功德無量! 多...永遠唔會話多!
作者: Betty    時間: 2008-1-9 10:00

原帖由 Gem 於 2008-1-9 09:47 發表
我地住0既士多有即煮麵食,又有紅豆冰,連炒野都有(唔知今年有無), 仲有唔同0既樽裝飲料呀~唔算太差啊~:g11  

妳都識得講話唔知今年有無! 咁啦, 大家最好帶多d 食物, 多左既大家分享呀, 開一個大食會都唔錯!
作者: mike_leung    時間: 2008-1-9 10:32

我反而煩緊帶d咩鏡去好...天氣又多數唔太好....如果帶太重,又要成日跟身...仲有三日時間諗下...
作者: Betty    時間: 2008-1-9 10:38

啊...咁就睇下你自己今次影咩啦.
作者: Gem    時間: 2008-1-9 11:14

我就只會帶部 DC仔去影下人,影下石頭...其實係乜都影一餐.. :pig2
作者: apo    時間: 2008-1-9 11:48

原帖由 mike_leung 於 2008-1-9 10:32 發表
我反而煩緊帶d咩鏡去好...天氣又多數唔太好....如果帶太重,又要成日跟身...仲有三日時間諗下...

梗係帶 D3 + 500/F4 啦!! :icon_twisted
作者: mike_leung    時間: 2008-1-9 13:53

我估...帶部G9去算.....好天d就帶多d,唔好天,就一定淨係帶部DC去算..
作者: bug    時間: 2008-1-9 21:49

上次去荔枝莊才知道有小巴從沙田火車站/科學園出發經過馬料水碼頭(一向冇留意:g2 );而碼頭一帶整路整到九彩,帶得多0野的話由大學站步行去很不方便。

咁有冇人想由沙田火車站搭小巴去碼頭啊?
作者: Gem    時間: 2008-1-9 22:03

不少, 果段路都唔算長呀~ :hw2 若果無拎重野,行過去好快啫~可以慳番小巴錢呀~
作者: bug    時間: 2008-1-9 22:11

懶嘛:pig5 而且上次真係整到要兜唔少圈,天橋的斜路封了迫人拖喼都要行樓梯,行人路呢度封0個度封,好討厭:pig6 帶重型武器的LCS更不幸走錯路迫著在馬路上行:pig8
作者: Gem    時間: 2008-1-10 11:03

行少少路都懶..:misdoubt  咁環島遊咪----> :pig6 唔怕, 我會幫你call 直昇機~:hw5
作者: apo    時間: 2008-1-10 11:20

原帖由 Gem 於 2008-1-10 11:03 發表
行少少路都懶..:misdoubt  咁環島遊咪----> :pig6 唔怕, 我會幫你call 直昇機~:hw5

講下講下好快就到星期六... :g14
:g5
:g5
作者: Gem    時間: 2008-1-10 11:26

唔知點解, 每年天氣都會唔多好.. :i_have_no_idea  咁就當去遠足旅行咯~ :g16
作者: bug    時間: 2008-1-10 11:48

原帖由 Gem 於 2008-1-10 11:03 發表

環島遊的時候不會帶著那些重型行李吧:g2
作者: mike_leung    時間: 2008-1-10 13:04

我正想問呢樣野.....環島遊,如果唔揹住d野,咁可以放響邊呢? security問題真難攪...
作者: Betty    時間: 2008-1-10 18:04

唔好嚇我啦, 要拎住行李去遠足呀? 係唔係一定要玩架? 有無其他野玩呢?
作者: mike_leung    時間: 2008-1-10 21:18

我都諗住全程揹背嚢,費事d野周圍放,唔見左或比人leg左就喊都無謂(好似好多年前LCS唔見左部notebook一樣)
我打算帶好多野去....
1) 食物(檸檬夾心餅、mini杯麵、朱古力)
2) 小型睡袋
3) 一套衣服
4) 兩部相機(一部DSLR,一部DC) + 328VR + 20 f2.8 + 105VR + 14E.....(重死)
5) 腳架 連ball head
6) 10 x 25bino
作者: Gem    時間: 2008-1-10 22:09     標題: 回復 68# 的帖子

我見好多人都係輕裝上路, 放晒d 野起士多, 只揹相機咋喎...   好似無聽聞有失竊事件發生啊~ :g8
作者: Gem    時間: 2008-1-10 22:12     標題: 回復 69# 的帖子

可以行山玩水睇石頭, 比起其他觀星營地, 已經多好多野玩喇喎~~ :misdoubt
作者: Gem    時間: 2008-1-10 22:33     標題: 回復 70# 的帖子

老師的確係有系統 d, 列晒清單出來咁認真~ 我會帶......
1)食物
2)零食
3)乾糧

:pig2
作者: daniel    時間: 2008-1-10 22:44

原帖由 Gem 於 2008-1-10 22:33 發表
老師的確係有系統 d, 列晒清單出來咁認真~ 我會帶......
1)食物
2)零食
3)乾糧
:pig2

忘記帶自己!:pig6
作者: bug    時間: 2008-1-10 22:52

零食和乾糧都是食物:hw1 :pig6
可是我想問大家會不會帶些不是乾的食物去當午餐? 要擺過夜的啊,我實在想不到,又不喜歡大量地吃零食和乾糧 (好乾啊):pig2
作者: Gem    時間: 2008-1-10 23:02     標題: 回復 74# 的帖子

最下面果隻咪係我咯~~:pig2
作者: Gem    時間: 2008-1-10 23:06     標題: 回復 75# 的帖子

"不是乾的食物"?? :g13  啫喱? 布丁?  你將d 食物浸浸水先食咪唔乾咯~~
作者: daniel    時間: 2008-1-10 23:06

原帖由 Gem 於 2008-1-10 23:02 發表
最下面果隻咪係我咯~~:pig2  
又改名叫乾珠啦!
作者: Betty    時間: 2008-1-10 23:08

原帖由 bug 於 2008-1-10 22:52 發表
可是我想問大家會不會帶些不是乾的食物去當午餐? 要擺過夜的啊,我實在想不到,又不喜歡大量地吃零食和乾糧 (好乾啊):pig2 ...

哈哈哈! 我都係咁諗! 全部都係食, 有分別既咩?? 食"物"已代表好多種喎! 有關中文捉字蛩, 留待 Canon 解說啦!

阿Gem, 妳而家係唔係好攰呀?
作者: Gem    時間: 2008-1-10 23:08     標題: 回復 78# 的帖子

:g9 :pig10 :pig10
作者: Betty    時間: 2008-1-10 23:10

原帖由 daniel 於 2008-1-10 23:06 發表
又改名叫乾珠啦!

吓??? 阿Gem 又改名呀? 等我收錄收錄, 日後會出回憶錄架喇!!!
作者: Gem    時間: 2008-1-10 23:11     標題: 回復 79# 的帖子

係呀~ 你點知0既? :hw2  今日返工做到傻, 傾多一陣去訓喇~聽日又要5 點幾起身..:pig5
作者: Gem    時間: 2008-1-10 23:13     標題: 回復 81# 的帖子

"回憶錄"?....記念過左身0既人架喎....:g2 唔洗喇掛...
作者: Betty    時間: 2008-1-10 23:24

原帖由 Gem 於 2008-1-10 23:11 發表
係呀~ 你點知0既? :hw2  今日返工做到傻, 傾多一陣去訓喇~聽日又要5 點幾起身..:pig5

緊係知啦! 睇妳亂講野就知! 休息多d 呀!
作者: Betty    時間: 2008-1-10 23:25

原帖由 Gem 於 2008-1-10 23:13 發表
"回憶錄"?....記念過左身0既人架喎....:g2 唔洗喇掛...

吓? 係咩? 叫返專輯呀?
作者: bug    時間: 2008-1-10 23:42

原帖由 Gem 於 2008-1-10 23:06 發表
"不是乾的食物"?? :g13  啫喱? 布丁?  你將d 食物浸浸水先食咪唔乾咯~~

唉,都說要放過夜啊── 啫喱、布丁都要冷藏吧:g2 不用冷藏的是叫蒟蒻:g3
作者: apo    時間: 2008-1-11 00:20     標題: 回復 86# 的帖子

"蒟蒻" 係咩野食物黎架??
作者: Betty    時間: 2008-1-11 00:35

原帖由 apo 於 2008-1-11 00:20 發表
"蒟蒻" 係咩野食物黎架??

附圖就係蒟蒻, 似啫哩非啫哩咁, 好好食架, 有好多種味道, 你自己去超市買黎試下囉. 蒟蒻.jpg

圖片附件: 蒟蒻.jpg (2008-1-11 00:40, 121.1 KB) / 下載次數 163
http://astrohome.net/attachment.php?aid=248&k=d2e272a0a644bbee386293c7aa03793f&t=1719364341&sid=Wykp37

作者: mike_leung    時間: 2008-1-11 07:52

原帖由 bug 於 2008-1-10 22:52 發表
可是我想問大家會不會帶些不是乾的食物去當午餐? 要擺過夜的啊,我實在想不到,又不喜歡大量地吃零食和乾糧 (好乾啊):pig2 ...

所以我咪諗住買一杯mini裝既杯麵! 好細杯,我諗住放係相機背囊入面(當鏡頭咁放),希望有熱水供應啦...
不過可能事與願違...
作者: bug    時間: 2008-1-11 09:33

我唔擔心當晚在士多會冇0野食冇熱水喎,而係第二天午餐的時候...就梗係唔會無端端有熱水,海水就大把:g4

作者: carolchau    時間: 2008-1-11 14:22     標題: 回復 73# 的帖子

Gem嬸滿腦子都係食野,食野,同食野~~
作者: carolchau    時間: 2008-1-11 14:28     標題: 回復 78# 的帖子

Daniel,呀Gem當自己係"豬肉乾"呀~~
又或者佢當自己係"走地豬",我地可以BBQ時食"燒豬"呢 ~~但......年紀大,D肉會"鞋"口D~~
作者: carolchau    時間: 2008-1-11 14:30     標題: 回復 89# 的帖子

梁sir,放心啦,有熱水供應架,我上年都係食杯麵當早餐~~:g5因為D早餐好難食:g4 ...係將前晚BBQ食剩的食物炒埋一碟:g18 ...試問早上點食得落D咁油的食物呢???:pig8

作者: carolchau    時間: 2008-1-11 14:46     標題: 回復 45# 的帖子

梁sir,我上年(係唯一一個!!)有在士多比錢洗澡呀(大約$10-$15,只可用15分鐘!!):g11 ~~你知啦,BBQ完後成身一陣味,好難頂架:pig8 ~~我重記得上年我同隻"臭臭豬"一齊訓...:pig4
作者: carolchau    時間: 2008-1-11 14:50

點解大家變晒小朋友咁不斷討論食的問題?:g6 :g6 :g6
作者: Gem    時間: 2008-1-11 14:53     標題: 回復 94# 的帖子

忘恩負義~!!! :g9 多得我上年俾你用我個睡袋咋,唔係你就真係俾果張有味0既被臭足成晚呀~~哼!!!! 再亂講聽日就踢你落海~:pig10 :pig10
作者: carolchau    時間: 2008-1-11 14:57     標題: 回復 96# 的帖子

哈哈哈...無錯,張被重臭過"臭臭豬"~~:g6
作者: Gem    時間: 2008-1-11 15:00

各位唔好意思, 太失儀喇...:pig2 (咳咳)下次唔會,不過若再有人激我, 我可能又會失控...哼哼~:beyond_endurance 旱抖, 今晚返夜班~ :pig5

作者: carolchau    時間: 2008-1-11 15:03     標題: 回復 98# 的帖子

今晚一定要"Good night"呀:pig3 :pig3 !!因為明天我返早......:shame
作者: apo    時間: 2008-1-11 17:04

原帖由 carolchau 於 2008-1-11 15:03 發表
今晚一定要"Good night"呀!!因為明天我返早......:shame

Good 唔 good 就唔知, 不過家陣個天幾靚, 雖然有雲, 但視野好清晰! 希望 keep 多一日半日.

歡迎光臨 車天車地 (http://astrohome.net/) Powered by Discuz! 7.2