標題: 東埔山莊 [打印本頁]

作者: apo    時間: 2008-12-16 23:27     標題: 東埔山莊

今年年中亦曾到這地一遊.

圖片附件: 東埔山莊-1.jpg (2008-12-16 23:27, 127.43 KB) / 下載次數 187
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11811&k=056de17c8e50344a3e7fbb94267b6da0&t=1719521498&sid=Bszswn

圖片附件: 東埔山莊-2.jpg (2008-12-16 23:27, 173.54 KB) / 下載次數 197
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11812&k=788b88ec2fe08bae225186c1582566c2&t=1719521498&sid=Bszswn

圖片附件: 東埔山莊-3.jpg (2008-12-16 23:27, 175.87 KB) / 下載次數 195
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11813&k=152de1fa37f1177698fd0f50a7fe14c1&t=1719521498&sid=Bszswn

圖片附件: 東埔山莊-8.jpg (2008-12-16 23:27, 144.43 KB) / 下載次數 192
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11814&k=dbe250bb4a7685a1bb1223595d9cb397&t=1719521498&sid=Bszswn

作者: cam    時間: 2008-12-17 00:37

你就快又出發啦 ! :icon_razz
作者: apo    時間: 2008-12-17 00:47

原帖由 cam 於 2008-12-17 00:37 發表
你就快又出發啦 ! :icon_razz

係呀....你又唔去!
上面停車場如果冇車入黎都唔錯..

圖片附件: DSCF2708.jpg (2008-12-17 00:47, 164.02 KB) / 下載次數 175
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11815&k=b880dc736a795b60b3693a46966ceb89&t=1719521498&sid=Bszswn

圖片附件: DSCF2736.jpg (2008-12-17 00:47, 163.79 KB) / 下載次數 201
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11816&k=00ff1688bb1be22fc4ef041febe6dfe2&t=1719521498&sid=Bszswn

作者: cosmos    時間: 2008-12-17 00:52

以前山莊大門前嘅空地,可以影相仲方便:g7
作者: Subaru    時間: 2008-12-17 00:53

原帖由 apo 於 2008-12-17 00:47 發表

係呀....你又唔去!
上面停車場如果冇車入黎都唔錯..

:icon_cool 麒麟臂現身!
作者: apo    時間: 2008-12-17 00:55

原帖由 cosmos 於 2008-12-17 00:52 發表
以前山莊大門前嘅空地,可以影相仲方便:g7

原來你係舊住客..失敬! :pig9 :pig9
作者: mike_leung    時間: 2008-12-17 07:21

我未去過,我驚我一去之後,會年年都去....到時就大件事...(荷包大件事)
作者: Gem    時間: 2008-12-17 15:07     標題: 回覆 1# 的帖子

:wtt12 男女同宿??
作者: mike_leung    時間: 2008-12-17 17:59

我都想問呢個問題............................:g13
作者: apo    時間: 2008-12-17 18:33

原帖由 mike_leung 於 2008-12-17 17:59 發表
我都想問呢個問題............................:g13

係男女同房, 床同床基本冇分隔.. :g13 :g13
仲要係同 d 唔識既, 一早上床訓覺預備登山既台灣妹妹仔一齊...:g13 :g13
作者: mike_leung    時間: 2008-12-17 18:41

唔係嘛.....男女同房,仲要有唔識既人? 咁洗唔洗同一張床呀? 靚既話就...咩...姐,如果唔...就...
作者: Betty    時間: 2008-12-17 19:53

原帖由 mike_leung 於 2008-12-17 18:41 發表
唔係嘛.....男女同房,仲要有唔識既人? 咁洗唔洗同一張床呀? 靚既話就...咩...姐,如果唔...就...

哈哈哈!

梁 Sir, 你想講咩呀? 有相睇, 嚴格黎講, 個張係一張"長床", 上下格分別可以睡好似八個人, 你可以話係"同床"......:big_smile
作者: Betty    時間: 2008-12-17 20:01

原帖由 apo 於 2008-12-17 18:33 發表

係男女同房, 床同床基本冇分隔.. :g13 :g13
仲要係同 d 唔識既, 一早上床訓覺預備登山既台灣妹妹仔一齊...:g13 :g13

apo, 你隔離係台灣妹妹仔?
作者: cam    時間: 2008-12-17 20:07

今次你哋唔係住塔塔加遊客中心咩 ? 果度好好多喎 ! :icon_razz

圖片附件: [塔塔加遊客中心] DSC_8461s.jpg (2008-12-17 20:15, 107.92 KB) / 下載次數 141
http://astrohome.net/attachment.php?aid=11826&k=5966ecebd791fa05bc1708bc57221454&t=1719521498&sid=Bszswn

作者: mike_leung    時間: 2008-12-17 20:29

我都想係遊客中心,不過今次冇份LU......都好既,今次住得唔太好,下次住好D會更加開心...
作者: apo    時間: 2008-12-17 20:30

原帖由 Betty 於 2008-12-17 20:01 發表

apo, 你隔離係台灣妹妹仔?

我隔離好似係 d 君, d 小妹妹嚮對面...:g13 :g13
話唔定今次隔離係兩個辣妹呢...:g13 :g13
作者: mike_leung    時間: 2008-12-17 20:54

唔會無la la請你食「賓朗」?
作者: apo    時間: 2008-12-17 21:41

原帖由 cam 於 2008-12-17 20:07 發表
今次你哋唔係住塔塔加遊客中心咩 ? 果度好好多喎 ! :icon_razz

希望突然又有驚喜住到遊客中心啦....:g13 :g13 中心果度 d 餐食住行好正...:g17 :g17
作者: cosmos    時間: 2008-12-17 23:17

東埔最唔好嘅地方就係無食店:misdoubt

天文學會以前去東埔山莊,都係男女同床啦,但安排得好有技巧,連續幾個男,連續幾個女,相鄰的一pair可以是夫妻或拖友;又可以男女各佔用一層床位,總之好多選擇:g6
作者: Gem    時間: 2008-12-18 00:10

原帖由 Betty 於 2008-12-17 19:53 發表

哈哈哈!

梁 Sir, 你想講咩呀? 有相睇, 嚴格黎講, 個張係一張"長床", 上下格分別可以睡好似八個人, 你可以話係"同床"......:big_smile

:u_14 同"床"??....好彩我唔去得, 唔係我咁爛瞓, 容乜易由"床"頭look 到去"床"尾...:pig5 咪look 過晒所有人?:pig2 :pig6
作者: cosmos    時間: 2008-12-18 00:14

中間放背囊咪得囉,除非你爛瞓到......................................
作者: Betty    時間: 2008-12-18 00:31

原帖由 Gem 於 2008-12-18 00:10 發表

:u_14 同"床"??....好彩我唔去得, 唔係我咁爛瞓, 容乜易由"床"頭look 到去"床"尾...:pig5 咪look 過晒所有人?:pig2 :pig6

無錯, 係七至八人同睡一張大長床. :big_smile

妳容易"look" 床?
作者: Gem    時間: 2008-12-18 01:03

原帖由 cosmos 於 2008-12-18 00:14 發表
中間放背囊咪得囉,除非你爛瞓到......................................

:pig2 我會將所有障礙物踢晒落地....wtt_8 wtt_8
作者: mike_leung    時間: 2008-12-18 07:31

又會咁既...? 請問今次台灣trip有幾多個女性去呀? 等我有心理準備先.....
作者: Betty    時間: 2008-12-18 12:45

梁Sir, 唔洗咁驚, 各地文化唔同......:big_smile
作者: mike_leung    時間: 2008-12-18 13:00

我要令我老婆放心我去嘛.....:g11
作者: apo    時間: 2008-12-18 13:21

原帖由 mike_leung 於 2008-12-18 13:00 發表

如果隔離床係女仔你覺得唔慣的話, 我捱義氣同你對掉咯..
作者: mike_leung    時間: 2008-12-18 13:30

係咪架? 如果冇得揀我寧願訓地下..
作者: passerby-b    時間: 2008-12-18 13:31

原帖由 mike_leung 於 2008-12-18 13:00 發表

你唔講,大王唔爆,鬼知你咩:u_03
作者: Gem    時間: 2008-12-18 14:08

原帖由 apo 於 2008-12-18 13:21 發表

如果隔離床係女仔你覺得唔慣的話, 我捱義氣同你對掉咯..

大王咁抵得諗, 真夠朋友~~
作者: Gem    時間: 2008-12-18 14:11

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 13:31 發表

你唔講,大王唔爆,鬼知你咩:u_03

:g5 係咯~ 就算知, 大家講個信字架喇~ :g13
相信以梁sir 0既定力, 足以抗衡各方美女, 就算有個靚女瞓起側邊都一腳伸開佢啦~~:u_03 ...
作者: passerby-b    時間: 2008-12-18 14:52

原帖由 Gem 於 2008-12-18 14:11 發表

:g5 係咯~ 就算知, 大家講個信字架喇~ :g13
相信以梁sir 0既定力, 足以抗衡各方美女, 就算有個靚女瞓起側邊都一腳伸開佢啦~~:u_03 ...

對對對:g17
不過各位千萬唔好信我有咁GE定力喎:u_03
作者: Gem    時間: 2008-12-18 15:02

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 14:52 發表

對對對:g17
不過各位千萬唔好信我有咁GE定力喎:u_03

:u_17 所以你若果參加0既話, 為左各女仕0既安全, 一定唔俾你入房, 你瞓門口啦~ :u_20
作者: passerby-b    時間: 2008-12-18 15:04

原帖由 Gem 於 2008-12-18 15:02 發表

:u_17 所以你若果參加0既話, 一定唔俾你入房, 你瞓門口啦~ :u_20

咁你就成日瞓係房,唔好出門口,星都唔准睇:pig10
作者: Gem    時間: 2008-12-18 15:06

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 15:04 發表

咁你就成日瞓係房,唔好出門口,星都唔准睇:pig10

唔得, 我一定要出門口..........星可以唔睇, 但你唔可以唔睇.....實~~ :bad_egg
作者: passerby-b    時間: 2008-12-18 15:09

原帖由 Gem 於 2008-12-18 15:06 發表

唔得, 我一定要出門口..........星可以唔睇, 但你唔可以唔睇.....實~~ :bad_egg

咁......你要好好考慮吓,自己係咪有D咁GE能力先喎,如果唔係.....:u_03
作者: Gem    時間: 2008-12-18 15:12

原帖由 passerby-b 於 2008-12-18 15:09 發表

咁......你要好好考慮吓,自己係咪有D咁GE能力先喎,如果唔係.....:u_03

:wtt13  再咁多野講, 門口都無得你瞓~ 掟你去瞓路口~~ :u_07 :u_07
作者: passerby-b    時間: 2008-12-18 15:17

原帖由 Gem 於 2008-12-18 15:12 發表

:wtt13  再咁多野講, 門口都無得你瞓~ 掟你去瞓路口~~ :u_07 :u_07

呵呵﹗我有夢遊架,瞓係路一樣識路走番來:u_07 :u_07
作者: mike_leung    時間: 2008-12-18 17:51

唔係定力問題,你知啦,訓著左覺,有時都唔知自己做過d乜...容乜易第二朝一訓醒,一打開眼,就見到有個女仔坐係你隔離,係度吞嚥飲泣,跟住佢就同你講:「你尋晚既野係唔係會負責任架?」...........

原來我尋晚踢左佢一腳,佢要我負責佢既醫藥費。

歡迎光臨 車天車地 (http://astrohome.net/) Powered by Discuz! 7.2