標題: 今個假期做乜好呢??? [打印本頁]

作者: apo    時間: 2009-4-7 16:56     標題: 今個假期做乜好呢???

人又老, 錢又冇~ 天氣又差又冇星睇..又怕踫黑又冇心情出外旅行...:g18 :g18

有冇留港活動好建議?
作者: passerby-b    時間: 2009-4-7 17:07     標題: 回覆 1# 的帖子

乜你唔係俾人"的"咗去坐花廰食政府飯咩,仲洗乜粗心呀:g18 :g18
作者: apo    時間: 2009-4-7 17:15

原帖由 passerby-b 於 2009-4-7 17:07 發表
乜你唔係俾人"的"咗去坐花廰食政府飯咩,仲洗乜粗心呀:g18 :g18

咁黑心!!! :pig10 :pig10 :pig10 :pig10
入住花廳都要排隊申請架!!! 你估想入就有得入咩???? 你住過未架???
作者: schindler    時間: 2009-4-7 17:19

組團探花廳!:u_03
作者: passerby-b    時間: 2009-4-7 17:25

原帖由 apo 於 2009-4-7 17:15 發表

咁黑心!!! :pig10 :pig10 :pig10 :pig10
入住花廳都要排隊申請架!!! 你估想入就有得入咩???? 你住過未架???

小民不才,真係未住過,花廰不坐,大王倒不如組團帶小民等去坐舞廳,大王負責一槪費用,小民等亦可替大王解悶:g11 :g11
作者: apo    時間: 2009-4-7 17:28

原帖由 passerby-b 於 2009-4-7 17:25 發表

小民不才,真係未住過,花廰不坐,大王倒不如組團帶小民等去坐舞廳,大王負責一槪費用,小民等亦可替大王解悶:g11 :g11

我咁黑仔....我驚帶你去舞廳遇著掃場可能會攪到你要 "坐花廳" 呀..
作者: passerby-b    時間: 2009-4-7 17:35

原帖由 apo 於 2009-4-7 17:28 發表

我咁黑仔....我驚帶你去舞廳遇著掃場可能會攪到你要 "坐花廳" 呀..

大王,你唔係呀,諗個咁ge理由就想推我哋:g19
舞廳唔係要來坐,跳吓舞,飲吓酒ge咩,咁都要坐花廳
大王,你去舞廳做乜呀,要俾人請入花廳:u_18
作者: apo    時間: 2009-4-7 17:57

原帖由 passerby-b 於 2009-4-7 17:35 發表

大王,你唔係呀,諗個咁ge理由就想推我哋:g19
舞廳唔係要來坐,跳吓舞,飲吓酒ge咩,咁都要坐花廳
大王,你去舞廳做乜呀,要俾人請入花廳:u_18 ...

依家仲有冇人去舞廳跳舞架??? 小姐唔係淨識得坐大脾架咋咩?
細路果陣成日以為大人俾錢入舞廳係為左搵人教跳舞...
作者: vivian    時間: 2009-4-7 19:42

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈

笑到合唔到口

:u_07 :u_07 :u_07 :u_07
作者: passerby-b    時間: 2009-4-7 19:49

原帖由 apo 於 2009-4-7 17:57 發表

依家仲有冇人去舞廳跳舞架??? 小姐唔係淨識得坐大脾架咋咩?
細路果陣成日以為大人俾錢入舞廳係為左搵人教跳舞...

嗱﹗嗱﹗嗱﹗大王,dd係你講架,我一向係以為上舞廳係坐吓,傾吓計,飲吓酒,聽吓歌咁咋:g11 :g11
你要做d俾人拉去坐花廳ge嘢,貴客自理呀
仲有呀,大王﹗不如你講吓你上舞做d乜,會俾人拉去坐花廳,等小民等有所警惕呀:g11 :g11
作者: DTS-ES    時間: 2009-4-7 19:51

原帖由 apo 於 2009-4-7 16:56 發表
人又老, 錢又冇~ 天氣又差又冇星睇..又怕踫黑又冇心情出外旅行...:g18 :g18

有冇留港活動好建議?

單車遊:g13
作者: mike_leung    時間: 2009-4-7 20:00

單車遊都好喎...............我贊成~!!
作者: apo    時間: 2009-4-7 20:04

原帖由 mike_leung 於 2009-4-7 20:00 發表
單車遊都好喎...............我贊成~!!

你可以踩到咩???
作者: kai    時間: 2009-4-7 20:34

.............:g13

圖片附件: self_20071204_380.jpg (2009-4-7 20:34, 71.94 KB) / 下載次數 166
http://astrohome.net/attachment.php?aid=14496&k=8b0933794da4905da08ac042405b0679&t=1727097841&sid=ZP615z

作者: apo    時間: 2009-4-7 20:37     標題: 回覆 14# 的帖子

你唔好引我笑啦.......我想忍住今個星期內保持唔笑架..
作者: puppymic    時間: 2009-4-7 21:12     標題: 回覆 1# 的帖子

你唔係12-13號有活動咩
作者: mike_leung    時間: 2009-4-7 21:12

我踩到架,而家係物理治療中心,次次都踩一段時間! 不過,每次踩完落地,一定要係冇傷果隻腳落地,費時有機會觸傷舊患。況且,距離復活節假期仲有近幾日,我行路而家已經冇問題啦,只差落樓梯仲唔係好得,踩單車應該冇問題!
作者: Gem    時間: 2009-4-7 21:54

原帖由 schindler 於 2009-4-7 17:19 發表
組團探花廳!:u_03

:g8 好有新意喎~ 要唔要買手信呢? :g13
作者: Gem    時間: 2009-4-7 21:55

原帖由 DTS-ES 於 2009-4-7 19:51 發表

單車遊:g13

:g17 消費平又健康~~
作者: apo    時間: 2009-4-7 22:01

原帖由 puppymic 於 2009-4-7 21:12 發表
你唔係12-13號有活動咩

咦.....好似係去水口影蝶影花影月光 + bbq 喎....受左刺激失憶....
作者: panda    時間: 2009-4-7 23:20

剛又回到老家
唉~~~通大王一樣
開始放,假但沒星看:g20
作者: kingarthur    時間: 2009-4-8 00:38

I'll go to Tung Ping Chau for 3 days and have fun, hopefully.
作者: kai    時間: 2009-4-8 00:45

原帖由 kingarthur 於 2009-4-8 00:38 發表
I'll go to Tung Ping Chau for 3 days and have fun, hopefully.

主要目的係咪睇星,帶MOUNT 嗎?好想知道宜家睇星環境,如果東南西北都影張就好了:g13
作者: kingarthur    時間: 2009-4-8 00:54

This weekend is full moon, even if not for the moon factor the sky there is no longer any good for star gazing for many years, it's just a trip to see around and for the marine creatures observation.

歡迎光臨 車天車地 (http://astrohome.net/) Powered by Discuz! 7.2