標題: 決定去馬,吹雞 [打印本頁]

作者: passerby-b    時間: 2008-2-23 22:53     標題: 決定去馬,吹雞

除非下大雨,明天一於去打蝶:u_11 TPK 或 FY。
我大約1300hour到大埔墟或太和火車站:u_22
想一齊去,明天1100hour前pm我要手電,到時再聯絡
1300hour準時,逾時不候﹗
作者: cam    時間: 2008-2-23 23:20

可惜我約左 friend 去行山, 無得跟 B 哥再去 FY 添.  
作者: passerby-b    時間: 2008-2-23 23:26

乜你同我去過FY架,我唔記得tim,年紀大咗,真冇用:u_16
作者: cam    時間: 2008-2-23 23:41

俚張係上次影架, 都差唔多成年前啦 !  :icon_razz

圖片附件: DSC_1723ss.jpg (2008-2-23 23:41, 61.43 KB) / 下載次數 120
http://astrohome.net/attachment.php?aid=1784&k=9fa5ea8efb0beded94fe79bbab34cb08&t=1719521652&sid=7qRQVg

作者: yoshi2k51    時間: 2008-2-23 23:43

我都想去,但係去唔到
作者: passerby-b    時間: 2008-2-24 11:17

原帖由 cam 於 2008-2-23 23:41 發表
俚張係上次影架, 都差唔多成年前啦 !  :icon_razz

我知你係邊個啦﹗
我真笨,應該一早就知啦:u_16
作者: passerby-b    時間: 2008-2-24 11:19

冇人去,唯有單挑出發。:u_11
可以再瞌一瞌先,遲d冇所謂:u_03
作者: cam    時間: 2008-2-24 20:37

原帖由 passerby-b 於 2008-2-24 11:17 發表

我知你係邊個啦﹗
我真笨,應該一早就知啦:u_16

你真好記性. :icon_cool
作者: passerby-b    時間: 2008-2-24 21:47

唔係好記性,係睇咗你其他作品至知啫:hw1
作者: passerby-b    時間: 2008-2-24 21:50

原帖由 passerby-b 於 2008-2-24 11:19 發表
冇人去,唯有單挑出發。:u_11

好型咁孤身上路:u_11
終於食白果:u_16
作者: Gem    時間: 2008-2-25 00:20     標題: 回復 10# 的帖子

食白果個樣都仲保持得好型喎~!! :u_11

作者: passerby-b    時間: 2008-2-25 09:53     標題: 回復 11# 的帖子

你讚我定踩我呀:bad_egg
唔好迫我出手喎:beyond_endurance
作者: Gem    時間: 2008-2-25 09:55     標題: 回復 12# 的帖子

嘩~ 做乜攞左我把"善良之刀"出來呀?:g2
嗚....讚你型仔都要斬?
作者: bug    時間: 2008-2-25 11:15

暴力係解決唔到問題的,俾0的愛心喇:hs2
作者: passerby-b    時間: 2008-2-25 18:07

雖然食咗白果,好彩都唔係好大粒:u_14
d隻雀我跟咗佢好耐,影咗幾十張,冇張掂:u_16 d張夾硬um咗放出泥:u_19
想知道係唔係common tailor bird:u_15

圖片附件: Q Common Tailor Bird_MG_8813.jpg (2008-2-25 18:07, 127.44 KB) / 下載次數 145
http://astrohome.net/attachment.php?aid=1829&k=8a1c2561787c950e34c1e4cc38a92357&t=1719521652&sid=7qRQVg

作者: passerby-b    時間: 2008-2-25 18:13

噚日唯一拍到的蝴蝶,東方菜粉蝶:g20
噚日見到五隻東方菜,一隻灰蝶,二隻雀仔(一隻俾我影咗),二隻蒼蠅:u_16 啱啱十隻手指數哂:u_13

圖片附件: 東方菜粉蝶_MG_8853.jpg (2008-2-25 18:13, 87.92 KB) / 下載次數 98
http://astrohome.net/attachment.php?aid=1830&k=598d324ceab47328d65637f27d7c30f9&t=1719521652&sid=7qRQVg

作者: daniel    時間: 2008-2-25 23:26

:u_07 :u_07 :u_07 :g17

歡迎光臨 車天車地 (http://astrohome.net/) Powered by Discuz! 7.2