返回列表 發帖
原帖由 bug 於 2008-7-3 01:22 發表
邊個來的? 又係蒙姐二號?:g8 :g8

蒙姐3號
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

回覆 145# 的帖子

邊個來的? 又係蒙姐二號?:g8 :g8
~~~....~~~~....~~~~~

好型呀!

山景

原帖由 Betty 於 2008-7-3 01:06 發表

哈哈! 咁都俾你諗到! :g17

apo, 你做乜呀? 人地聞到白花油味, 你聞唔到. 人地睇到雲, 你又睇唔到. 人地話覺凍, 你又話唔凍...... :g2

所以成日俾 "惡領隊" 鬧我...:g18 :g18

原帖由 apo 於 2008-7-3 01:02 發表
d 雲好靚呀!!! 點解我睇唔到既?? :g18 :g18
將佢反轉黎睇成舊 "屎" 咁...

哈哈! 咁都俾你諗到! :g17

apo, 你做乜呀? 人地聞到白花油味, 你聞唔到. 人地睇到雲, 你又睇唔到. 人地話覺凍, 你又話唔凍...... :g2

原帖由 carolchau 於 2008-7-3 00:39 發表

係.....你???:amazing.

我都係沖凍水咋...仲要洗埋頭..:g18 :g18

d 雲好靚呀!!! 點解我睇唔到既?? :g18 :g18
將佢反轉黎睇成舊 "屎" 咁...

原帖由 Tinping 於 2008-7-3 00:54 發表

D白花油係來自我的,因為小弟成個旅程個肚都有D唔正常,所以擦左D白花油,引起各位不便,真係對唔住 :u_15

啊...唔洗講對唔住, 我以為有人凍添. 無事嗎?

哈哈, 依度好好笑, 篤爆人, 自己招供! :big_smile

原帖由 Betty 於 2008-7-3 00:53 發表
俾你地睇下d 雲點起...

好毒呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:g8 :g8 :g8
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 Tinping 於 2008-7-3 00:54 發表

D白花油係來自我的,因為小弟成個旅程個肚都有D唔正常,所以擦左D白花油,引起各位不便,真係對唔住 :u_15

我都聞唔到....
其實邊位係天平兄呀??

開始上山, 氣溫漸漸下降...眾人開始穿多件衫, 同時車內傳來微弱的白花油味, 不知是誰搽呢? 是否開始有高山反應?

俾你地睇下d 雲點起...

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-3 00:43 發表

你唔知啦,果到好大味,唔想留咁耐

屎味???
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 carolchau 於 2008-7-3 00:42 發表

咁咪整濕條毛巾沖囉.....:u_14

你唔知啦,果到好大味,唔想留咁耐