返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-1-22 21:27 發表
阿管理員先生同我講佢都係想幫下一 d  無喇喇俾人 post  左 d 佢地唔想俾人擺上檯既照片者! 點算黑暗喎...

咁我又點呀 ??比人勁放私人相......

阿管理員先生同我講佢都係想幫下一 d  無喇喇俾人 post  左 d 佢地唔想俾人擺上檯既照片者! 點算黑暗喎...

回復 16# 的帖子

我唔敢講呀,有刹身之禍架,所以至用d個表情:g12

幾經辛苦終於搵到格仔人了...果然好黑暗喎:g12

我都仲未留意到有相改0左添...咁邊個係格仔人?

回復 14# 的帖子

已經見到有相改咗啦,d個社會真係好黑暗呀:g12

原帖由 passerby-b 於 2008-1-22 14:52 發表

乜原來d個社會咁黑暗架:anger

現實呀!:pig9

原帖由 daniel 於 2008-1-22 14:34 發表

個D人揭完人私隱,自己不想被人揭啊!所以申請修改服務。:bad_egg

乜原來d個社會咁黑暗架:anger

原帖由 passerby-b 於 2008-1-22 14:04 發表
乜d到d相唔係要泥專揭人私隱ge咩,點解又要有修改服務:hw2

個D人揭完人私隱,自己不想被人揭啊!所以申請修改服務。:bad_egg

回復 1# 的帖子

乜d到d相唔係要泥專揭人私隱ge咩,點解又要有修改服務:hw2

睇來 admin 兄有排忙喇~~:misdoubt :hw1
G...e...m

回復 6# 的帖子

都摭住左個樣咯...改咩呀??
G...e...m

原帖由 apo 於 2008-1-22 13:43 發表
呢張相係我發架喎? 有乜問題呀? 如果事主投訴我一定會 "處理" ..:big_smile
攪保護呀!:bad_egg :bad_egg :bad_egg

呢張相係我發架喎? 有乜問題呀? 如果事主投訴我一定會 "處理" ..:big_smile

改這個經典呀!:g8