返回列表 發帖
V-姐,fix咗路線未呀?我星期五團年,所以星期六一定跟唔到大隊出發,只可以中間met你哋

不如講清楚時間地點

1) vivian
2) apo
3) puppymic
4) waterblowing
5) Hooooon
6) Erica
7) Billy and Ivy
8) Yoshi

你近來雀運好好
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 cosmos 於 2009-1-18 23:34 發表
跟V姐影雀,好多時都有好嘢見到

唔好咁講,無野見到未好大煲
去踫踫運氣吧!

跟V姐影雀,好多時都有好嘢見到
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 billy 於 2009-1-18 19:09 發表

我地都想去呀 u_23 u_23 u_23

好呀! 一齊去行下啦~

1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica

原帖由 Erica 於 2009-1-16 12:52 發表
我又去
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica

我地都想去呀 u_23 u_23 u_23

回覆 89# 的帖子

我果隻松鼠狗係要抱住佢行

原帖由 puppymic 於 2009-1-16 22:53 發表
你帶埋蕃薯去,咁我帶唔帶埋我隻Mickey去好呢?不過帶住佢我點影雀 :icon_rolleyes

講下笑者... 我隻蕃薯邊有氣行咁耐呀...

你帶埋蕃薯去,咁我帶唔帶埋我隻Mickey去好呢?不過帶住佢我點影雀 :icon_rolleyes

原帖由 Erica 於 2009-1-16 12:52 發表
我又去
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica

不如拖埋你隻芝華華去俾我隻蕃薯玩下啦....

我又去
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica

係bor,我年廿九多數食團年飯,所以要早d閃

原帖由 vivian 於 2009-1-12 21:58 發表
所以B哥可同我地一齊坐船去,梁sir有腳傷都應無問題。
...

唔好成日針對我啦_1
深涌行去榕樹澳,我估我掂ge,不過我唔可以8時半就去到cu搭船_1 所以唔好預我咯:u_14

原帖由 vivian 於 2009-1-12 21:58 發表
大家唔使太擔心,其實由深涌行出榕樹澳,袛要45分鐘,無上斜及好好行,
去到榕樹澳可打的出水浪窩,水浪窩附近都可影下野玩吓
所以B哥可同我地一齊坐船去,梁sir有腳傷都應無問題。
當然我好希望多D朋友一齊去玩,但大家都要保重身 ...

我又去,我想在深涌食餐蛋麵!
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon