返回列表 發帖
原帖由 mike_leung 於 2008-4-10 18:45 發表
又話烏魯木齊可能有恐怖份子製造人肉炸彈襲擊遊客同記者

而家連內地都話有恐怖活動,真係冇乜地方安全:u_01

而家人民幣價不斷升,而且,又話烏魯木齊可能有恐怖份子製造人肉炸彈襲擊遊客同記者......我估,我有90%會退出......
hkas話,4月14日前提出退出,可以全數refund...

回復 80# 的帖子

你咪要成日浸係水到:u_14
如果唔係,唔變旗桿都中暑啦:u_21

原帖由 passerby-b 於 2008-4-10 17:49 發表

咁熱去十幾日:icon_eek
你真係想做火燒桿呀

你唔係呀.... 下面有沙灘呀!!! 熱可以落水, 又可以捉海鮮食.. 上面聽講有 "鬼" 我唔敢去呀!!
:electric_shock :electric_shock :electric_shock :electric_shock

原帖由 apo 於 2008-4-10 17:32 發表
再唔係為了慳錢慳力, 將原本要 take 果十日假去水口露營露足十日, 話唔定執到幾晚好天都唔定....

咁熱去十幾日:icon_eek
你真係想做火燒桿呀

好彩我無買 !

原帖由 cam 於 2008-4-10 17:34 發表
你用過果個新營未呀!:icon_cool

果舊 "野"???? 俾你都唔好用...

回復 75# 的帖子

你用過果個新營未呀!:icon_cool

再唔係為了慳錢慳力, 將原本要 take 果十日假去水口露營露足十日, 話唔定執到幾晚好天都唔定....

原帖由 apo 於 2008-4-10 11:23 發表
唔係點喎....唔同日喊夜喊咩!

所以咪封你做偶像lor:u_18
我都唔洗日喊夜喊,不過dd節目就諗都唔洗諗lu:u_16

原帖由 passerby-b 於 2008-4-10 11:21 發表

車生真係我偶像,唔去沙漠,可以去陽光海灘:g17 簡直羡慕死人:u_02

唔係點喎....唔同日喊夜喊咩!

原帖由 apo 於 2008-4-10 10:23 發表
如果去唔成會改往其他地方影下星空...或享受下陽光與海 ...

車生真係我偶像,唔去沙漠,可以去陽光海灘:g17 簡直羡慕死人:u_02

可能我唔知價啦....我好少去大陸旅行。不過,對於好多我識得既人黎講,$5900坐內陸機的確係幾貴....唔係我一個人咁講,係唔少人都係咁講。
不過,唔緊要啦,有多餘錢就可以做乜都得,如果冇既話,做事就要更加謹慎,貴一千足以可以改變任何決定。

你唔使刺激我我喇.....其實我都有問過友站某網友, 佢可能以為我自已攪得掂冇下文...

我會搵處地方施法.. 搵雷神雨神出手...:black_heart :black_heart

如果去唔成會改往其他地方影下星空...或享受下陽光與海灘, 亦一樂也! :g16 :g16

原帖由 apo 於 2008-4-10 08:40 發表
算啦...去其他地方還比較易安排, 國內地方遇著鄰國日本等一齊蜂擁而入交通住宿一定會好緊張而攪到開支上昇. 咁岩今年又奧運又示威真係有麻煩, 你地學會有人幫手還好, 要我自已單人匹馬, 閒日還可以, 呢段日子我真係 ...

大王.....你真係唔去?:icon_mrgreen

咁晴天率又會改變少少.....