返回列表 發帖

回復 157# 的帖子

凍就一定諗起打邊爐,又暖又飽~~!! :hw7 :big_smile
G...e...m

原帖由 bug 於 2008-1-27 23:23 發表
BILLY仲迷上了他的眼睛...:pig4 :pig4

好驚呀!!!:embarrassed :embarrassed :embarrassed
Billy,醒下啦,醒下啦......!!

BILLY仲迷上了他的眼睛...:pig4 :pig4

原帖由 bug 於 2008-1-26 23:39 發表
你就得戚啦,有人話你可愛...:electric_shock

祥哥=可愛?!:pig6 :pig6 :pig6

原帖由 Gem 於 2008-1-27 19:26 發表
今晚又同家人打邊爐,   俾阿媽詐形, 佢話肉價貴, 要過多d 水先緊買肥牛....

又食打邊爐:embarrassed ???!!!你真係好鐘意食(打邊爐)......:bad_smile

回復 155# 的帖子

今晚又同家人打邊爐,   俾阿媽詐形, 佢話肉價貴, 要過多d 水先緊買肥牛....
G...e...m

头先出上水街市食反...出奇地平,24 蚊-义甲飯+凍飲....
不過D凍肉就好似贵左好多...一pack肥牛肉耍成50蚊...都冇半磅....
以后生活點過呀???
:g4

回復 153# 的帖子

你就得戚啦,有人話你可愛...:electric_shock

原帖由 bug 於 26-1-2008 15:49 發表
TC_owl....燒埋野味「貓頭鷹」都唔錯:g144" />

食野味犯法啊!:g14

原帖由 bug 於 2008-1-26 23:31 發表
乜你覺得「貓頭鷹」可愛過「豬...扒」同「邪瑠丸」? 真係估唔到....:embarrassed

我覺得貓頭鷹隻眼好得意架.

乜你覺得「貓頭鷹」可愛過「豬...扒」同「邪瑠丸」? 真係估唔到....:embarrassed

原帖由 carolchau 於 2008-1-26 15:51 發表

:hw7 :hw7 :hw7

佢地好可愛果喎, 唔好呀................

:pig8 :pig8 :pig8 :hw9

原帖由 bug 於 2008-1-26 15:49 發表
TC_owl....燒埋野味「貓頭鷹」都唔錯:g14

:hw7 :hw7 :hw7

回復 146# 的帖子

:hw6 :hw6
G...e...m