返回列表 發帖

申請修改照片私隱服務

最近收到不少會員要求對未經其本人同意下被公開的照片加以部份遮掩或移除, 經考慮下管理員同意協助有需者為其本人照片作以下處理:

1) 會員自行修改內含其本人之照片, PM 或用 post 形式發出替換照片及修改理由, 管理員同意後會為其更換照片檔案, 完成後會通知會員移除其新發之照片 post 避免重覆. 管理員會 PM 通知原來發出照片者.

2) 管理員代會員修改或遮掩含會員本人之照片並更換, 會員需提供修改理由及有關照片之文章位置. 完成後會 PM 通知會員及原來發出照片者.

From Admin,
astrohome.net

回復 32# 的帖子

呢個係男喎....換俾你就 arm 喇~ :big_smile

G...e...m

回復 31# 的帖子

哈哈~~ 唔係呀~ 都幾似呀... 你行遠一百米再睇, 差不多摭...
G...e...m

換呢个面比佢啦.....:g11 1441300688_2c32ef4e96_o.jpg

原帖由 Gem 於 2008-1-22 13:25 發表
我想將我個豬樣打晒格仔, 又或是配上林嘉欣個樣~ 唔該~~ :hw6 :hw6

差幾遠下, 我估都幾難攪...:icon_cool

4.jpg ap_20071230115708872.jpg 林嘉欣.jpg

原帖由 carolchau 於 2008-1-22 21:50 發表

咁我又點呀 ??比人勁放私人相......

投訴、詐型。:bad_egg

黑暗!黑暗!黑暗!認真黑暗!全黑暗更好,這樣才睇到星及映到星。:g14

原帖由 passerby-b 於 2008-1-22 17:53 發表
已經見到有相改咗啦,d個社會真係好黑暗呀:g12

天文 forum 都係黑暗架喇
http://osastrolog.blogspot.com

回復 26# 的帖子

著短裙踩單車, 咪好似大陸 d 阿姐?? :amazing.
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-22 21:57 發表
咩意思? 要"走光", 先有得保護? :g3

好驚呀:icon_eek !!突然想起apo講過"點解香D女仔唔短裙踩單車?"......:icon_lol :icon_lol :icon_lol

原帖由 apo 於 2008-1-22 21:59 發表

走光即係 "不小心曝露了美女的光采"..

嘩哈哈哈:icon_lol :icon_lol ......咁都得?!:icon_twisted :icon_twisted

回復 23# 的帖子

11個字變兩個字, 你再縮簡d 呀....笨 ?! :bad_smile
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-22 21:57 發表

走光即係 "不小心曝露了美女的光采"..

回復 21# 的帖子

G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-1-22 21:50 發表

咁我又點呀 ??比人勁放私人相......

你可以 "申請" 靚女 "走光" 保護架喎..:icon_cool