返回列表 發帖

年二十九影雀及版聚

車天車地好似未試過攪版聚
唔知大家有無興趣於年二十九(24/1)星期六,來個小小版聚
我有一個計劃,就系由茘枝庄,行出水浪渦
當然以影雀為主項目
咁早出post是等大家有時間準備,大家可遲少少先覆實,大家也可比比意見

回覆 109# 的帖子

Leung Sir

保重身體
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

b哥你on call 啦

At your service! Madam!:pig9 :pig9

對不起各位,我對腳呢幾日好唔掂.......如果去飲茶就call我啦....

對不起各位大哥大姐,我星期六去不到了,因為屋企有很多東西還未做好,如果星期日才做,會太遲。
:u_15

原帖由 puppymic 於 2009-1-21 23:54 發表
「馬料水至塔門」途經深涌及荔枝莊

http://www.traway.com.hk/routes.html#tapmun

收到~ Thank you.

回覆 105# 的帖子

「馬料水至塔門」途經深涌及荔枝莊

http://www.traway.com.hk/routes.html#tapmun

回覆 104# 的帖子

乜隻船開咁早架? 其實隻船係去邊架? 深涌係中途?

唔系定好咗咩?

咁就如下:
0815 馬科水碼頭集合
0830 坐船出發
0900 深涌
1100/1200 回程(如有野睇可留耐D)
1230 途中午膳可於某某士多及食豆腐花
1330 榕樹澳 (榕樹澳行回水浪窩約一小時,約太累可call的上水浪窩) 
1430 水浪窩 (可到馬鞍山中心下午茶)

照行程大家可返屋企食團年,所以就咁定咗先,到時如有D乜乜新意見,大家再商量
b哥你on call 啦

咁多人去真系好開心
大家會收到有我電話的pm,希望大家都回個pm比我

回覆 102# 的帖子

兩個一齊行完山,返屋企團年,唔使約約去嘛 :g14

原帖由 puppymic 於 2009-1-21 20:12 發表
叫埋老公 :pretty_smile

1) vivian
2) apo
3) puppymic x 2
4) waterblowing
5) Hooooon
6) Erica
7) Billy and Ivy
8) Yoshi
9) FatPang

咁多一啤啤.....
咁最後行程及時間表定好未架?

叫埋老公 :pretty_smile

1) vivian
2) apo
3) puppymic x 2
5) Hooooon
6) Erica
8) Yoshi
9) FatPang

原帖由 fatpang 於 2009-1-21 11:37 發表
1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica
8) Yoshi
9) FatPang

Go!!! Keep fit!!!!:g6

u_23 u_23 u_23

1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica
8) Yoshi
9) FatPang

Go!!! Keep fit!!!!:g6

原帖由 yoshi2k51 於 2009-1-21 09:37 發表
不如講清楚時間地點

1) vivian
2) apo
3) puppymic
5) Hooooon
6) Erica
8) Yoshi

好呀, 一起去行下啦.