返回列表 發帖
原帖由 carolchau 於 2008-5-2 20:05 發表

我嗰隻叫白面虎呀!!:u_22 唔係雪山老虎呀!!:u_14

背景有雪山,前面有虎:g14
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 apo 於 2008-5-2 14:42 發表
你地咁鬼多大假, 就算放左冇 function 都唔怕啦.. 我地一年得果幾日, 好珍貴架!!!!

豬多咋,我都係得好少咋,都唔夠用,要開ot攞補假呀,好慘呀:g10

原帖由 TC_owl 於 2008-5-2 17:04 發表
我要俾錢先至有機會放(無薪假);
1/5仲要開工到夜晚十一點……:g20

你老闆犯咗法啦,你同佢講數,放番你廿日有薪,如果唔係要佢坐番廿日:u_03

聴日好似好天喎,yeah:u_07 :u_07

YEAH, 聽晚我連睇十幾個鐘星星至得!!!!:g14
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回復 140# 的帖子

你要慶幸唔洗俾人奄啦:u_03

原帖由 passerby-b 於 2008-5-2 21:47 發表

豬多咋,我都係得好少咋,都唔夠用,要開ot攞補假呀,好慘呀:g10

:u_14 :u_14 ....都未夠 Cam 姐多...:u_01

G...e...m

原帖由 schindler 於 2008-5-2 23:00 發表
YEAH, 聽晚我連睇十幾個鐘星星至得!!!!:g14

:u_17 我會監督住你係咪睇夠十幾個鐘, 唔夠就唔俾訓~~!!:beyond_endurance
又話玩捉"娃娃"...??:misdoubt
G...e...m

原帖由 passerby-b 於 2008-5-2 23:05 發表
你要慶幸唔洗俾人奄啦:u_03

:hw2
G...e...m

我都不解呀~~?? R頭
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

回復 142# 的帖子

你都好好啦,你唔去啫,唔好咁貪錢啦,老咗行唔郁,有錢都冇用

原帖由 schindler 於 2008-5-2 23:08 發表
我都不解呀~~?? R頭

睇番d post 啦,費事講咁多lu:u_22

原帖由 passerby-b 於 2008-5-2 22:55 發表
聴日好似好天喎,yeah:u_07 :u_07

下晝去探貓? :g8 :g8

原帖由 apo 於 2008-5-3 00:45 發表

下晝去探貓? :g8 :g8

唔識去呀,只有去吓fy:u_13
d幾日又入大咗,頭擰擰,手震震:u_13

我閃啦:u_07