返回列表 發帖
原帖由 apo 於 2008-1-30 21:37 發表

我估阿網主都唔敢設獎品啦... 依家已打生打死, 再爭埋獎品一定攪出人命!

為免搞出人命, 最佳辦法係俾雙冠軍佢地兩個咯! 大家都知我係蒙姐超級fans! 難得蒙姐而家已開口話唔客氣開專輯! 仲唔如佢所願! :big_smile

原帖由 Gem 於 2008-1-30 21:42 發表
"大渣箭到啦, 係阿 D 生成日起飛腳踢豬....喎只係揸把刀扮野咋....唔關喎事啊~~ 嗚嗚...喎是受害豬.." :pig3 :pig3

妳做咩轉聲呀?

原帖由 bug 於 2008-1-30 21:50 發表
你係唔係見早排0的「II」姐咁受歡迎,想學佢地....的語氣?:pig2

哈哈哈!

回復 150# 的帖子

"哎呀, 不是啊...我上班0既 de 方, 考多人都是這樣講野喎...所以喎現在變得喎她們衣樣啊...禮不要取笑喎..." :pig2
G...e...m

回復 151# 的帖子

"喎考多謝禮0既支持"~~"考緊動啊"....:pig3 :pig3
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-1-30 21:58 發表
"喎考多謝禮0既支持"~~"考緊動啊"....:pig3 :pig3

:bad_egg :bad_egg :bad_egg

好啦, 繼續 post 相, 你地唔好又唉聲歎氣呀...:big_smile

食完紅豆冰, LCS 教我點行去睇日落...點知去到接近警署宿舍, 就聽到好大聲既狗吠聲! 未幾, 就見到妹妹仔行黎我到, 話好驚狗, 唔敢行喎, 我見有幾隻狗不停的在欄柵內跳來跳去, 又叫又吠, 好惡咁, 點行呀? 我地兩個唯有唔去睇日落, 返去士多到...

返到士多, LCS 就問我地做咩咁早返黎! 我地話有狗欄路! 唔睇日落喇. LCS 聽後勇字當頭, 便陪我地去會合大隊...

去到警署宿舍, 幾隻狗仍然照跳照吠! 妹妹仔猛咁捉實我隻右臂, 話好驚, 驚到連佢既銀包都跌左落地! 搞到我都驚埋一份!

LCS 話唔洗驚, 叫我地繼續行, 而佢就企喺度"指揮"狗, 指手劃腳叫隻狗唔好嘈...

終於過左宿舍, 但行左幾步, 就見到大隊開始返士多! 吓? 咁快睇完日落! 我地唯有再返回士多!!!

返到士多, 大家俾天上既彎月吸引...

呀Gem...你又成功地搏到上鏡喇~~:bad_smile

回復 161# 的帖子

呵呵....多謝~~:hs3
G...e...m

Betty,唔好唔記得你有排都仲未講完呢次東平洲行程喎...:g18

原帖由 bug 於 2008-2-26 23:19 發表
Betty,唔好唔記得你有排都仲未講完呢次東平洲行程喎...:g18

哈哈! 係喎, 唔該阿 Bug 提醒! 係呀, 真係有排都未講完! 等我慢慢回復記憶先......:big_smile

仲未講到第二日呀?!:g2
唔通真係等到下年一月?:g14