返回列表 發帖
其實,如果淨係想食菜,唔洗咁麻煩,搵d熱水「6」下d 菜都可以食得,唔洗炒咁油膩!

原帖由 passerby-b 於 2009-4-10 15:23 發表

其實我食好少架咋,兩件豬扒,兩隻雞翼就夠啦,不過喜歡食菜咁解啫:u_22

:g13 B 哥袋兩棵生菜同西芹起袋, 隨時攞出黎洗兩洗咪有菜食咯~ :u_03
G...e...m

頭先留言留錯地方,應該係呢度問:

billy,聽日BBQ會幾點正式開始,我要預返d時間走人,因為星期日要返教會,一早起身,唔想太夜走!!

Billy, 突發大件事,明天不能上丫髻山:u_12
因為第二度有好嘢突然出現:u_07 u_23 u_24
又因路途遙遠,很難控制時間,可能16時去唔到朗平站,
我明天跟你電聯。
不過d好嘢係山頭,電話未必通到:u_21
總之我會打電話給你啦(請 pm電話)
16時見我唔到就唔洗等我啦,我會直接跟你聯絡上去你到:u_11

原帖由 Gem 於 2009-4-10 21:52 發表

:g13 B 哥袋兩棵生菜同西芹起袋, 隨時攞出黎洗兩洗咪有菜食咯~ :u_03

你把頭毛都幾似髮菜吖,剪咗落來可以當菜食:u_07

原帖由 passerby-b 於 2009-4-10 22:36 發表
Billy, 突發大件事,明天不能上丫髻山:u_12
因為第二度有好嘢突然出現:u_07 u_23 u_24
又因路途遙遠,很難控制時間,可能16時去唔到朗平站,
我明天跟你電聯。
不過d好嘢係山頭,電話未必通到:u_21
總之我會打電話給你啦(請 ...

B哥神神秘秘咁.....D好野係咩黎架? 係昆蟲定係人類黎架?

原帖由 mike_leung 於 2009-4-10 22:42 發表

B哥神神秘秘咁.....D好野係咩黎架? 係昆蟲定係人類黎架?

係昆蟲呀﹗消息來源要保密呀:u_10
想知就pm我啦u_23

我就算知都去唔到啦....山上面BO..........

原帖由 mike_leung 於 2009-4-10 23:16 發表
我就算知都去唔到啦....山上面BO..........

唔係你上唔上到ge問題,
係唔爆得出來ge問題嘛

原帖由 mike_leung 於 2009-4-10 22:34 發表
頭先留言留錯地方,應該係呢度問:

billy,聽日BBQ會幾點正式開始,我要預返d時間走人,因為星期日要返教會,一早起身,唔想太夜走!!

會在6:00開始, 大約9:00-10:00pm 完.

咁....我估我燒到8:30pm左右走人,因為返到去到可能要成10:00pm.....

又或者....由你果度坐的士去上水火車站,再轉火車,可能會快一d....

原帖由 mike_leung 於 2009-4-10 23:57 發表
又或者....由你果度坐的士去上水火車站,再轉火車,可能會快一d....

使唔使咁重皮呀??? 元朗有車出沙田大埔架....

原帖由 apo 於 2009-4-10 23:58 發表

使唔使咁重皮呀??? 元朗有車出沙田大埔架....

有架 64K, 可以直達大埔, 都比較近我果頭, 269D 就去沙田, 我個人認識搭 269D 方便, 因為在沙田可以轉火車和快好多到!

各位星友

我既手提是 9821 2504. 明天大家聯絡.