返回列表 發帖
原帖由 Betty 於 2008-7-12 12:31 發表

你真係聰明, 一睇就知係咩黎, 無錯, 馬路上d 鐵都mark 住果字眼.

有字又點呢? 咪一樣會偷~ :i_have_no_idea
G...e...m

在那裡, 由於地方寧靜, 無憂無慮咁, 感覺上時間過得很快...

大家自由活動, 一些人在附近打雀, 一些人在山莊內set 鏡, 擺好零食...

不知不覺到了四點, 大家開始分別上山步行去遊客中心準備食晚飯, 無錯, 咁快又到食飯時候...

原帖由 Gem 於 2008-7-12 12:38 發表
# 6536
你地食沙律醬~~ :u_07 :u_07

果碟好多沙律醬呀, 叫咩菜...我唔記得喇, 沙律醬好食過果d菜...

原帖由 Betty 於 2008-7-12 12:56 發表

果碟好多沙律醬呀, 叫咩菜...我唔記得喇, 沙律醬好食過果d菜...

:g13 你以後可以考慮以沙律醬黎送飯~
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-7-12 12:40 發表
買左好多零食喎~ :g8 手信? :hs8

唔係我地買架, 係林生幫我地在那邊預先準備的, 有生果, 餅乾, 公仔麵, 水, 即沖即溶既飲品包......設想很周到, 不過, 最後剩下好多都食唔哂, 全送給鹿林天文台...

有乜咁好笑?

你地去台灣住既屋都幾靚喎. :u_22

我們行下又停下影相, 四十五分鐘後到達停車場...見到台灣同好set 緊鏡...

打雀兵團...

影咩?

與台灣同好傾計...

原帖由 Betty 於 2008-7-12 12:56 發表

好似叫龍蘇菜

原帖由 Betty 於 2008-7-12 11:33 發表

我無留意到添, 去程家回程呀?

去的時候

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-12 15:55 發表

好似叫龍蘇菜

龍蘇菜 ??
G...e...m