返回列表 發帖
V姐屋企有幾多隻貓貓呀? 佢地驚唔驚人架?

原帖由 apo 於 2009-8-12 21:46 發表

上檯呢???

對住兩隻猫,睇來蕃薯都係狗死一生:u_03

每位嚟的朋友,我會pm我電話比大家

我計劃大家約三點鐘開始嚟到,等大家多半粒鐘,約三點半左右,就同大家响村內周圍行吓,影吓野,又約一個半鐘左右,返歸準備正場節目

想影雀的雀友,現時鳥淡季,加上我平時是在早上去影,所以不要期望太大
影蝶會好少少

原帖由 mike_leung 於 2009-8-12 21:45 發表
我有好多關於養貓既野要問你呀,v姐.........

乜你有養貓?養貓心得,我老公在行d,你嚟到時可同佢交流吓

我想養貓,不過,要等我隻龍貓去左先會養...(我隻龍貓已經非常老)

我覺得龍貓仔好得意,未養貓前都想養佢,但怕佢有病時,唔認照顧,所以最後無養

有無人可以買冰呀!去7/11就買到
另唔知大家有無冰箱,或發泡胶箱,有的話,請帶來一用:u_15

原帖由 vivian 於 2009-8-12 22:29 發表
有無人可以買冰呀!去7/11就買到
另唔知大家有無冰箱,或發泡胶箱,有的話,請帶來一用:u_15

我諗緊大埔邊間 7/11 門口可以泊到車, 我得一個人行唔開...

其實我地都想養貓, D家貓真的好得意, 間中在我家對面天台 Sleeping. 我地平日要返工返學, 返到去到已經11:00pm 第二早8:00走, 好擔心照顧唔到佢..... 所以到現在都冇養

原帖由 vivian 於 2009-8-12 21:07 發表

五張都好,刹

我建議買 or 搵幾張膠疊櫈仲好過.. 可以坐多 d 人...

不如我地在附近每人買一個疊櫈, 真的好過在好遠既地方搬過來, BBQ 後完 D 疊櫈送給 Vivan ,  各位認為怎樣呢?

梗係唔好啦,呀v姐平時生活都唔洗咁多櫈,不過,如果有車既朋友,可以帶一兩張自己既櫈黎,其餘冇櫈企都ok呀!

原帖由 apo 於 2009-8-12 21:46 發表

上檯呢???

我唔食『蕃薯』:electric_shock :amazing.
少點投訴及抱怨,多啲讚美與包融,社會將會變得和諧。

原帖由 apo 於 2009-8-12 22:53 發表

我諗緊大埔邊間 7/11 門口可以泊到車, 我得一個人行唔開...

油站有無得賣嫁 ?

原帖由 billy 於 2009-8-12 22:55 發表
其實我地都想養貓, D家貓真的好得意, 間中在我家對面天台 Sleeping. 我地平日要返工返學, 返到去到已經11:00pm 第二早8:00走, 好擔心照顧唔到佢..... 所以到現在都冇養 ...

貓係好獨立嘅動物,會識得照顧自己,你有食物、食水及安排好大小便嘅地方就可以,佢地好愛清潔,又會自己找地方瞓,心情好時,會等你返屋企同你玩:g14