返回列表 發帖
原帖由 schindler 於 2008-7-12 22:33 發表

蛋蛋...你幾大呀....:g13

蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋.......................~~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 schindler 於 2008-7-12 22:37 發表

裝唔晒掛?

可能架車再裝多一兩個人嘅話會向後行.......:u_14 :u_14 :u_14

原帖由 carolchau 於 2008-7-12 22:40 發表

可能架車再裝多一兩個人嘅話會向後行.......:u_14 :u_14 :u_14

咁....裝多太多人時, 將車頭掉轉咪得囉!!!:g17
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 carolchau 於 2008-7-12 22:39 發表

蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋,蛋蛋.......................~~~:u_07 :u_07 :u_07

好似同我姪女講野咁....

原帖由 schindler 於 2008-7-12 22:41 發表

果然係豬腦:g2 :g2
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-7-12 22:42 發表

果然係豬腦:g2 :g2

:g11 :g11 :g11

原帖由 carolchau 於 2008-7-12 22:26 發表

啲菜:u_14 ..........咁多沙律醬嘅????????:u_21 :u_21 :u_21 ...............:pig4 :pig4 :pig4

哈哈, 唔知呀, 唔知其他大哥大姐覺得點呢? 起碼唔似蕃茄炒蛋咁快食清光咁搶手...
我只係覺得沙律醬好食過果d 菜...d 菜無油, 無味... :u_14

原帖由 schindler 於 2008-7-12 22:30 發表

架車都幾....:g13

哈哈!

原帖由 carolchau 於 2008-7-12 22:36 發表

你地唔上佢車?

哈哈! 問得好!
因為當時後座有好多雜物, 全車只可坐兩人!!!
所以話辛苦 Daniel 了, 佢前前後後幫大家車好多轉行李出入山莊...因通往山莊只係一條小路, 大旅遊車駛唔入的...
加上架車係手波既, 成日都...
多謝 Daniel 費盡氣力揸那架細van...

原帖由 schindler 於 2008-7-12 22:41 發表

係噃:u_07 ,咁:u_14 .....都比你諗到............:u_09 :u_09 :u_09

好似同我姪女講野咁....

:electric_shock :electric_shock :electric_shock

原帖由 Betty 於 2008-7-12 22:57 發表

哈哈! 問得好!
因為當時後座有好多雜物, 全車只可坐兩人!!!
所以話辛苦 Daniel 了, 佢前前後後幫大家車好多轉行李出入山莊...因通往山莊只係一條小路, 大旅遊車駛唔入的...
加上架車係手波既, 成日都...
多謝  ...

D生好野~~

真係要多謝Daniel幫手車東西,架難民車好難揸架,又手波又無風油軚,都唔知個和尚頭係咪散晒,但係Daniel一樣單手攪掂

原帖由 Betty 於 2008-7-12 22:46 發表

哈哈, 唔知呀, 唔知其他大哥大姐覺得點呢? 起碼唔似蕃茄炒蛋咁快食清光咁搶手...
我只係覺得沙律醬好食過果d 菜...d 菜無油, 無味... :u_14

我覺得佢似草多D!:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-12 23:05 發表
真係要多謝Daniel幫手車東西,架難民車好難揸架,又手波又無風油軚,都唔知個和尚頭係咪散晒,但係Daniel一樣單手攪掂

係厘度真係要再次多謝Daniel義務做柴可夫!佢係臨時拉夫上陣,走來走去,搞到佢無得影靚靚雲海同影少左好多靚星空!今次最大損失既應該都係Daniel!!

:u_17 :u_15 :u_15 :u_15