返回列表 發帖
原帖由 fatpang 於 2008-7-12 23:07 發表

我覺得佢似草多D!:u_07 :u_07 :u_07

我覺得都幾有葉味,係渣多咗d

原帖由 carolchau 於 2008-7-12 22:40 發表

可能架車再裝多一兩個人嘅話會向後行.......:u_14 :u_14 :u_14

真係唔講得笑...第三日上去鹿林天文台果時, 我坐在後座, 全車有成九個人, 睇見 Daniel 踩油門踩得咁辛苦...我都好驚架...你地知啦, 側邊係山崖麻, 加上當時又落雨, 能見度超低, 前面睇唔到野, 我仲叫 Daniel 小心揸呀...

D生乜都識乜都掂,勵害!!:g17 :g17 :g17

原帖由 Betty 於 2008-7-12 23:17 發表

真係唔講得笑...第三日上去鹿林天文台果時, 我坐在後座, 全車有成九個人, 睇見 Daniel 踩油門踩得咁辛苦...我都好驚架...你地知啦, 側邊係山崖麻, 加上當時又落雨, 能見度超低, 前面睇唔到野, 我仲叫 Daniel 小心 ...

頭文字d,山路無有怕

原帖由 Betty 於 2008-7-12 23:17 發表

真係唔講得笑...第三日上去鹿林天文台果時, 我坐在後座, 全車有成九個人, 睇見 Daniel 踩油門踩得咁辛苦...我都好驚架...你地知啦, 側邊係山崖麻, 加上當時又落雨, 能見度超低, 前面睇唔到野, 我仲叫 Daniel 小心 ...

我上合歡山時都係坐呢d車...個心都係咁一下一下咁跳....:u_14 :u_14 :u_14
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-12 23:24 發表

頭文字d,山路無有怕

所以我話問得好, 我寧願花時間花氣力自己行上山而唔坐只有十分鐘車程既車才去到遊客中心...
第三晚我在塔塔加停車場影星, 唔記得帶 shutter 繩上去, Daniel 車我地幾人落返東浦山莊攞野, 行行下, 我忽然覺得好凍, 有風吹入黎, 明明無開窗架, 做乜陰風陣陣...細心睇下, 原來後座門打開小小! 我當時坐在後後座, 於是由呀邊個, 我唔記得邊個, 坐在前面, 單手托住車門柄, 以免成個車門打開! 側邊係山崖, 黑漆漆, 咪話唔驚...

架車後座...入面係開唔到出去, 要成日勞煩坐在前坐既蒙姐二號落車由出面開門俾我地出去...佢好大力! 抵讚! 因個門係好難好難開既...

betty姐都係用Sigma 15mm魚眼?東埔山莊張星野好靚:g17

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-12 23:51 發表
betty姐都係用Sigma 15mm魚眼?東埔山莊張星野好靚:g17

魚眼鏡? 唔係Sigma, 係Canon 15mm F2.8.

原帖由 Betty 於 2008-7-12 23:54 發表

魚眼鏡? 唔係Sigma, 係Canon 15mm F2.8.

嘩,失敬失敬,Canon味道果然唔同d

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-12 23:24 發表

頭文字d,山路無有怕

佢有無玩漂移呀?:u_07

原帖由 schindler 於 2008-7-12 23:28 發表

我上合歡山時都係坐呢d車...個心都係咁一下一下咁跳....:u_14 :u_14 :u_14

咪玩喇:u_14 ,你個心唔一下一下咁跳就真係屎得喇...............:u_16 :u_16 :u_16

係雲海上漂移

原帖由 Betty 於 2008-7-12 23:54 發表

Betty姐只會用原廠貨~~:u_14 :u_14 :u_14

原帖由 carolchau 於 2008-7-13 00:02 發表

Betty姐只會用原廠貨~~:u_14 :u_14 :u_14

你都係吧:u_14 :u_14
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 yoshi2k51 於 2008-7-13 00:01 發表
係雲海上漂移

因住漂漂下漂到上天............:u_14 :u_14 :u_14