返回列表 發帖
V 姐,我3點耍去机場ADC做維修,会晚一點才到,
汽水飲品我会先放在車上,所以不會冰凉的了....

櫈我地几多人泥就會帶几多張....唔洗怛心我果份....
Mike sir..如果你想跟我車可能耍等到5:30 pm ...ok ma ?

http://edwinstudio.blog.sohu.com/

回覆 238# 的帖子

I'll go from Tuen Mun

Btw, i can bring my folded chair (birdwatching-use folded chair) too.

原帖由 billy 於 2009-8-14 13:06 發表
我想問下有冇人下午會在屯門元朗天水圍出發, 不如大家寫下會搭甚麼車去?

新界西坐巴士過去
Billy, Simonii

我今晚都係留o係中大, 聽日由大學火車站出發

原帖由 Mei~~! 於 2009-8-14 18:37 發表
V 姐,我3點耍去机場ADC做維修,会晚一點才到,
汽水飲品我会先放在車上,所以不會冰凉的了....

櫈我地几多人泥就會帶几多張....唔洗怛心我果份....
Mike sir..如果你想跟我車可能耍等到5:30 pm ...ok ma ? ...

呀mei~兄,我會坐呀hoooon架車去..............唔該你先~!
唔知呀hooooon架車仲有冇位車埋billy呢?

btw, is it closed to Wu Kai Sa KCR Station ?
i wonder if it's expensive to go there from KCP Wu Kai Sa Station by taxi . . . :g18

回覆 245# 的帖子

但係點解你揸車又會係烏溪沙搭的士既?
http://blog.yahoo.com/puppymic

回覆 246# 的帖子

i don't have a car...... :g2 :g2
seems that i heard that it's somehow near to a KCR station . . .

各位
其實祇要有車的朋友如車尾箱有一兩張旅行用的摺櫈就可以了
連d櫈仔都應該不會太多人無櫈坐

原帖由 wil 於 2009-8-14 22:17 發表
i don't have a car...... :g2 :g2
seems that i heard that it's somehow near to a KCR station . . .

烏溪沙站最近我屋企,但你要行出翠擁華庭會方便有taxi,約$3x左右,有無朋友會坐taxi嚟,可以約wil 在烏溪沙站等

其實我本來可以順路接埋其他同好, 可惜臨時有 "電器" 壞左聽朝會先出深水步睇下買唔買到部替換, 可能會遲少少先入到黎, 同埋祗可以幫手買炭, 幫唔到去買冰粒了..

回覆 250# 的帖子

算啦,d飲品要遲到,都唔夠涷

回覆 251# 的帖子

咁7-11既冰可唔可以食用架,可以咪加落d飲品度
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 puppymic 於 2009-8-15 00:27 發表
咁7-11既冰可唔可以食用架,可以咪加落d飲品度

我估你去茶餐廳飲既凍飲都唔會好得幾多....

sorry, 我有d 事做, 唔會食晚飯, 我會大約3點半到, 吹陣水就走
可以預少我一個食野
:pig3 :pig3 :pig3

或者,我同puppymic去7/11買