返回列表 發帖
原帖由 simonii 於 2009-8-15 00:40 發表
sorry, 我有d 事做, 唔會食晚飯, 我會大約3點半到, 吹陣水就走
可以預少我一個食野
:pig3 :pig3 :pig3

真可惜:u_13

回覆 255# 的帖子

咁我照帶個冰箱黎啦,聽日妳幾點會係馬鞍山?我搭馬鐵黎啱唔啱?
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 vivian 於 2009-8-15 00:42 發表

真可惜:u_13

真係sorry 呀
志在參與啦, 來到同大家吹下水都好開心~
:pig9

原帖由 puppymic 於 2009-8-15 00:46 發表
咁我照帶個冰箱黎啦,聽日妳幾點會係馬鞍山?我搭馬鐵黎啱唔啱?

你十二點到就好了,馬鐵啱

我點半唔洗就番到屋企啦,你哋散咗未呀_2

原帖由 passerby-b 於 2009-8-15 22:43 發表
我點半唔洗就番到屋企啦,你哋散咗未呀_2

接近十一點收場, 我都返到屋企了...

辛苦晒 Vivian 同阿 Ching 預備食物同埋執野打掃.

大王如果肯車我去上水火車站,我都可以咁夜走喎_2

原帖由 passerby-b 於 2009-8-15 23:30 發表
大王如果肯車我去上水火車站,我都可以咁夜走喎_2

你都冇叫我...叫我一定效勞..   大埔站我實經過...

多謝v姐及其老公,熱情款待及勞心勞地照顧我地.....

亦感謝幫手買野既朋友~!!

原帖由 mike_leung 於 2009-8-15 23:38 發表
多謝v姐及其老公,熱情款待及勞心勞地照顧我地.....

亦感謝幫手買野既朋友~!!

多謝 V 姐帶我地去美如世外桃園既 "後花園".....

評分人數

乜會靚到咁誘張......
:g15 :g15

一D都唔辛苦,大家玩得開心時,我就開心了
多謝幫手買野的朋友,辛苦mandy趕來幫手攞野,多謝大家比面,見到大家頃得咁開心,有d唔(瀉)得大家走,可以頃夜d就好囉:u_05

好耐無試過咁多人一齊開心,真係
非常多謝V姐和Ching兄的招待,好多美食,仲要唔執地方就走。:g17

加幾張大王玉照,和Cosmos父子相。

評分人數

回覆 267# 的帖子

多謝 Vivian 同阿 Ching 熱情招待,又整左咁多美味既食物俾我地享用,宜家仲好飽... :u_05
http://blog.yahoo.com/puppymic

原帖由 waterblowing 於 2009-8-16 00:02 發表
乜會靚到咁誘張......
:g15 :g15

你又唔嚟!:u_01