返回列表 發帖
Betty姐既東平洲終於返黎啦!:u_14

半年啦!:u_19

點解響六月第一日先Post出黎架……:wtt12

仲未天光呀!:u_19 :u_19 :u_19

回復 266# 的帖子

難得您有影低 ... Thx
相對宜家死亡五月, 當時嘅工作量真係濕碎 ...

原帖由 carolchau 於 2008-6-1 00:32 發表
Betty姐,六月都到左喇:u_14 ,重係講緊第一日嘅???:u_21 :u_21 :u_21

:u_21 .................
G...e...m

原帖由 carolchau 於 2008-6-1 00:33 發表

沒完沒了嘅東坪洲camp......:u_09

:pig6 講到出年一月都未講完.... :pig6
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-6-1 22:56 發表

:pig6 講到出年一月都未講完.... :pig6

通常 HKAS 去東坪洲都在一月, 兩三年一次; 好彩的話下年又去, Betty 可以帶啲相去分享 ... 可免在此 post 了 ...:u_21 :u_21 :u_21

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 23:49 發表

通常 HKAS 去東坪洲都在一月, 兩三年一次; 好彩的話下年又去, Betty 可以帶啲相去分享 ... 可免在此 post 了 ...:u_21 :u_21 :u_21

....:u_07 :u_07 贊成!!! 但我恐怖 Betty 姐擺相擺到欲罷不能........:u_16
G...e...m

就算Betty姐帶埋啲相去分享都會post上黎啦!:u_07

原帖由 Gem 於 2008-6-1 23:53 發表

....:u_07 :u_07 贊成!!! 但我恐怖 Betty 姐擺相擺到欲罷不能........:u_16

豬姐又打錯字喇,係"恐怕"呀~~:bad_smile

原帖由 TC_owl 於 2008-6-1 03:55 發表

扼post囉:misdoubt ,重洗問嘅~~:hit4 :hit4 :hit4

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 18:35 發表
難得您有影低 ... Thx
相對宜家死亡五月, 當時嘅工作量真係濕碎 ...

咁慘:amazing. ?保重身體呀~~:pretty_smile

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 23:49 發表

Betty姐去到只會狂打人:u_09 ,分享相?:u_17  No way...:u_21

原帖由 TC_owl 於 2008-6-1 03:55 發表

唔通又要等到7‧1先繼續?:wtt12 :u_16 :u_16
~~~....~~~~....~~~~~