返回列表 發帖
原帖由 puppymic 於 2009-8-16 00:11 發表
多謝 Vivian 同阿 Ching 熱情招待,又整左咁多美味既食物俾我地享用,宜家仲好飽... :u_05

me too!多謝v姐同ching及各位工作人員!我現在還好飽呀!
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

無計, 打工仔...要開工都無法

我影緊棵有開左花同未開花既小花...

評分人數

回覆 272# 的帖子

你喱個打工仔,連星期六黃昏都要比老闆急call,地位殊不簡單

要應酬班客仔....無計....
下次再探訪v姐個花園...:hs4 :hs4

咁也有相睇................
生命裡總有小人和貴人 ,遠離小人多近貴人是一門很高的處世學問!

many la.....dont think teaching just happened at school only...

回覆 276# 的帖子

all taken yesterday''s morning and evening section...not today , :g11 :g11

原帖由 beatrice 於 2009-8-16 00:18 發表

me too!多謝v姐同ching及各位工作人員!我現在還好飽呀!

而家好似有少少肚餓, 可能頭先太想傾計, 食得唔夠, 加上實在太美味, 好想再食!:u_14

原帖由 hooooon 於 2009-8-16 00:28 發表

而家好似有少少肚餓, 可能頭先太想傾計, 食得唔夠, 加上實在太美味, 好想再食!:u_14

我唔記得食雞翼呀!!!! :g10 :g10

有乜好雀呀??今日收穫如何??

原帖由 apo 於 2009-8-16 00:30 發表

我唔記得食雞翼呀!!!! :g10 :g10

仲有喎,過嚟食啦!熟咗架:u_07

原帖由 waterblowing 於 2009-8-16 00:31 發表
有乜好雀呀??今日收穫如何??

爛翼蝶仔算唔算收獲呀???? :g18 :g18

評分人數

姜弄蝶...唔錯wor
無雀呀??

回覆 283# 的帖子

大王可能發現新品種