返回列表 發帖
原帖由 carolchau 於 2008-6-2 02:24 發表

Betty姐去到只會狂打人:u_09

錯喇 主要係狂打豬:bad_egg 打人只係其次:amazing.
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-6-2 10:00 發表

錯喇 主要係狂打豬:bad_egg 打人只係其次:amazing.

係噃,狂打排骨豬精~~:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 bug 於 2008-6-2 09:58 發表

唔通又要等到7‧1先繼續?:wtt12 :u_16 :u_16

唔:u_17 ...post post 吓又停左嘅?:wtt12

原帖由 David^_^b 於 2008-6-1 18:35 發表
難得您有影低 ... Thx
相對宜家死亡五月, 當時嘅工作量真係濕碎 ...

唔駛客氣, d 相好珍貴架, 俾大家難忘回憶麻.

原帖由 carolchau 於 2008-6-2 02:24 發表

Betty姐去到只會狂打人:u_09 ,分享相?:u_17  No way...:u_21

哈哈!

原帖由 TC_owl 於 2008-6-2 01:19 發表
就算Betty姐帶埋啲相去分享都會post上黎啦!:u_07

:big_smile

前晚好好笑, 執相那時見到白面人撓埋手果張相, 咁啱白面人講左上面果句說話, 我當然唔好錯過, quote 埋佢講既野落張相到, 應哂景!  winwin

原帖由 carolchau 於 2008-6-2 11:36 發表

唔:u_17 ...post post 吓又停左嘅?:wtt12

我依個星期忙緊溫書考試, 下星期會再繼續講架喇. 要慢慢講架麻.

原帖由 Betty 於 2008-6-2 12:58 發表
前晚好好笑, 執相那時見到白面人撓埋手果張相, 咁啱白面人講左上面果句說話, 我當然唔好錯過, quote 埋佢講既野落張相到, 應哂景!  winwin

啊,唔怪之得白面人連大頭相都換埋啦:u_07

~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 carolchau 於 2008-6-2 11:35 發表

係噃,狂打排骨豬精~~:u_07 :u_07 :u_07

多口~~!!:hit1 :hit1

G...e...m

原帖由 bug 於 2008-6-2 13:05 發表

好似呀~~~ :u_07 :u_07
G...e...m

原帖由 bug 於 2-6-2008 13:05 發表

:g6 :g6 :g6

原帖由 Gem 於 2008-6-2 14:22 發表

打口~~!!:hit1 :hit1