返回列表 發帖
原帖由 Betty 於 2008-6-2 12:58 發表
前晚好好笑, 執相那時見到白面人撓埋手果張相, 咁啱白面人講左上面果句說話, 我當然唔好錯過, quote 埋佢講既野落張相到, 應哂景!  winwin

:u_14 :u_14 :u_14 ......係咩...:u_09

原帖由 Gem 於 2008-6-2 23:17 發表

打之嗎...又唔係斬~  :hs2

"打"同"斬"其實無乜分別,都係咁"傷"......:u_09

原帖由 bug 於 2008-6-2 13:05 發表

啊,唔怪之得白面人連大頭相都換埋啦:u_07

:u_21 :u_21 :u_21 ......又幾襯噃......:u_16

回復 303# 的帖子

:u_07 :u_07 :u_07
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 carolchau 於 2008-6-2 02:23 發表

咁慘:amazing. ?保重身體呀~~:pretty_smile

冇錯, 基本上係由復活節後, 連續忙左兩個月, 其中有一個月 weekday 晚晚瞓得三個鐘...:u_09 :u_09 :u_09

感冒 + 喉痛從未好過 !!!

原帖由 carolchau 於 2008-6-3 00:00 發表

"打"同"斬"其實無乜分別,都係咁"傷"......:u_09

斬 - 講明用刀, 被斬物 (者) 可能一分為二 ...
打 - 可以用手或者其他工具, 好少聽到 "打到一分為二" ...

原帖由 David^_^b 於 5-6-2008 13:01 發表

打 - 可以用手或者其他工具, 好少聽到 "打到一分為二" ...

David哥真係解釋得好詳細呀!:g14 winwin

原帖由 David^_^b 於 2008-6-5 13:01 發表

哈哈哈~~:u_07 白眼人讀番書, 中文係咁渣架喇....你多 d 上黎指導0下佢啦~ :u_15
G...e...m

原帖由 David^_^b 於 2008-6-5 13:01 發表

斬多數都唔止兩件, 兩件係最低消費 :g19
http://osastrolog.blogspot.com

打: 可以有好勁抽嘅內傷,後果同"一分為二"無乜分別~~:rockn_roll

原帖由 Gem 於 2008-6-5 17:51 發表

哈哈哈~~:u_07 白眼人讀番書, 中文係咁渣架喇....你多 d 上黎指導0下佢啦~ :u_15

豬事丁!!!:g9 :g9 :g9

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 23:51 發表

豬事丁!!!:g9 :g9 :g9

:g12 :"今晚都係低調 d 好..."
G...e...m

原帖由 Gem 於 2008-6-5 23:52 發表

:g12 :"今晚都係低調 d 好..."

:g9 :g9 :g9 少惹我為妙!!:wtt14 :wtt14 :wtt14

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 23:56 發表

:g9 :g9 :g9 少惹我為妙!!:wtt14 :wtt14 :wtt14

嚇死....:pig6 :pig6 :pig6
G...e...m

又攪乜? 好似好得人驚:u_14 :u_14
~~~....~~~~....~~~~~