返回列表 發帖
心情唔靚係咁恐怖架喇~~:u_17 :u_17 :u_17

原帖由 carolchau 於 2008-6-5 23:50 發表

打: 可以有好勁抽嘅內傷,後果同"一分為二"無乜分別~~:rockn_roll

諗起 n 年前的 "北斗之拳" (18禁) -> "你已經死左喇 ~" 跟隨內而外的爆開 ... (下刪 1000 字)

原帖由 David^_^b 於 7-6-2008 19:45 發表

諗起 n 年前的 "北斗之拳" (18禁) -> "你已經死左喇 ~" 跟隨內而外的爆開 ... (下刪 1000 字)

裡面仲有"南斗水鳥拳",中左之後會一片片咁撕開……

原帖由 David^_^b 於 2008-6-7 19:45 發表

"北斗之拳":u_18 ?我都有睇:u_22 ,D公仔好誇張嘅...:u_14

原帖由 carolchau 於 8-6-2008 02:28 發表

"北斗之拳":u_18 ?我都有睇:u_22 ,D公仔好誇張嘅...:u_14

你又啱?唔怪得咁暴力啦!:g14

原帖由 TC_owl 於 2008-6-8 02:54 發表

你又啱?唔怪得咁暴力啦!:g14

果然, 大家都是給暴力漫畫浸大的 ...:hit1 :u_16

:u_07 :u_07 :u_07

原帖由 David^_^b 於 2008-6-8 10:05 發表

果然, 大家都是給暴力漫畫浸大的 ...:hit1 :u_16

我唔睇暴力漫畫架, 我只睇攪笑漫畫...
G...e...m

咁因乜解究你會咁暴力呀:u_17 :u_17
~~~....~~~~....~~~~~

原帖由 bug 於 2008-6-8 12:07 發表
咁因乜解究你會咁暴力呀:u_17 :u_17

冇錯, 單睇 "McMug" 同 "金魚注意報" ... 麥太 同 千歲 冇理由可以咁暴力 ...:u_17
有乜童年陰影唔怕講吖 ~ :u_14

我...:u_01 ....我......唉...
G...e...m

豬姐, 暴力唔可以解決所有問題架....
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 schindler 於 2008-6-8 20:39 發表
豬姐, 暴力唔可以解決所有問題架....

我唔係解決問題, 係解決 d "人" ~:g11
好似你咁噴火就可以解決問題咩?:bad_egg
G...e...m

我噴火都係幫助D無火既人姐....
個人生態資訊網站:http://butterfly.hk

原帖由 schindler 於 2008-6-8 21:53 發表
我噴火都係幫助D無火既人姐....

唔知你講乜... :g18
G...e...m