返回列表 發帖

回復 90# 的帖子

燒野食時先講咯~ 不如傾下燒咩食啦.....我最鍾意燒雞翼同鮑魚, 羊生會供應架呵??:greeding
G...e...m

欠奉....
"米糧"未中金多宝...唔肯買包魚....

回復 92# 的帖子

:pig6  腸仔有喇掛?
G...e...m

回復 91# 的帖子

轉移視線?:misdoubt
唔好咁大貪啦:i_have_no_idea 不過多春魚總有吧:greeding

回復 94# 的帖子

多春魚正呀~ 燒到脆 blog blog 好好味~ :greeding
G...e...m

呀" 敗筆 by bug " 你跟我去買野时耍乜咪買lor...

好想燒"算溶"食呀 ,重有牛扒~~:greeding

燒帶子....:greeding
G...e...m

原帖由 Mei~~! 於 2008-1-24 14:28 發表
想問Betty 姐是否confirm 唔泥 la ??  :g7

嘩!!! 好熱鬧呀! 大家愈講愈高興! 搞到我好想黎添! 食物唔洗預我喇, 如果果日我得閒, 會黎探班的! :big_smile

回復 99# 的帖子

你只帶人來得架喇, 相機可以放起屋企~ :bad_smile
G...e...m

珠姐梗係唔想betty帶相機黎啦.....不過betty唔洗驚,妳黎到,我借部相機妳「玩」下....

原帖由 Gem 於 2008-1-24 22:42 發表
你只帶人來得架喇, 相機可以放起屋企~ :bad_smile

吓? 我黎既目的唔係食喎! 緊係要"打人"啦! :big_smile

原帖由 Betty 於 2008-1-24 22:45 發表

吓? 我黎既目的唔係食喎! 緊係要"打人"啦! :big_smile

唔洗妳講都知啦..:g14

原帖由 mike_leung 於 2008-1-24 22:44 發表
珠姐梗係唔想betty帶相機黎啦.....不過betty唔洗驚,妳黎到,我借部相機妳「玩」下....

好! 好! 緊係要打啦! :big_smile :big_smile

食物固然重要! 不過,我想問,除左honey外,大家仲打算買d咩sauce呀?沙dad醬?