返回列表 發帖
原帖由 mike_leung 於 2009-4-8 21:10 發表
點解豬姐會叫左做豬姊?? 豬姐好似好聽d.....

好聽d.....好聽d.....好聽d.....豬豬姐...重更加好聽d......:g1 豬豬姐
http://picasaweb.google.com/daniel.changck
影不到正常,影到係bonus。這是我拍攝任何事物的心態。

回覆 84# 的帖子

豬扒正呀!記住買多幾件!:hs3
http://picasaweb.google.com/daniel.changck

原帖由 passerby-b 於 2009-4-8 15:41 發表

燒....燒...燒嘢食啫,有豬扒得架啦:u_14 :u_14

:hit4 :hit4 :hit4
G...e...m

原帖由 daniel 於 2009-4-8 21:40 發表
啊!係你話豬姊唔係美女:g12 唔係我呀!..............我衹會話豬姊正、豬姊勁、豬姊醒、豬姊無得頂!.....頂頂......頂頂頂........u_23 u_23 u_23 u_24 u_24 u_24

:wtt_19 :wtt_19 :wtt_19
G...e...m

原帖由 daniel 於 2009-4-8 21:43 發表

好聽d.....好聽d.....好聽d.....豬豬姐...重更加好聽d......:g1 豬豬姐

:u_21 ....叩我豬妹妹得架喇~~ :u_02
G...e...m

原帖由 Gem 於 2009-4-8 22:54 發表

:u_21 ....叩我豬妹妹得架喇~~ :u_02

妹妹......:pig6 豬大嬸嬸差不多......豬大嬸嬸:g1豬大嬸嬸正u_24 、豬大嬸嬸勁u_24 u_24 、豬大嬸嬸靚靚u_24 u_24 u_24 、豬大嬸嬸無得頂!.....頂頂......頂頂頂........u_23 u_23 u_23

好多人騎劫個post:g19 :g19 :g19

係囉....睇黎豬姐會係billy屋企大開殺戒........:hit_9

原帖由 Gem 於 2009-4-8 22:52 發表

:hit4 :hit4 :hit4

咩事呀 無啦啦"sub"我一輪,燒嘢食唔係燒豬扒ge咩,我有講錯嘢咩:g20

原帖由 simonii 於 2009-4-8 23:26 發表
好多人騎劫個post:g19 :g19 :g19

D度係咁架啦:g18
係D度GE特色文化:g5

原帖由 mike_leung 於 2009-4-8 23:42 發表
係囉....睇黎豬姐會係billy屋企大開殺戒........:hit_9

看來會狂殺!

原帖由 daniel 於 2009-4-8 21:45 發表
豬扒正呀!記住買多幾件!:hs3

都好喎..

另外, 大家想一起去買, 還是我地預備好, 等大家來燒

如果要預備, 大家不如寫下想食甚麼野

1.豬扒

原帖由 billy 於 2009-4-9 10:00 發表

都好喎..

另外, 大家想一起去買, 還是我地預備好, 等大家來燒

如果要預備, 大家不如寫下想食甚麼野

BBQ 食物供應商 - 元朗施培記
1.豬扒
2.牛扒
3.尤魚
4.魚柳

原帖由 apo 於 2009-4-9 11:00 發表

BBQ 食物供應商 - 元朗施培記
1.豬扒
2.牛扒
3.尤魚
4.魚柳

貴野:g13

原帖由 passerby-b 於 2009-4-9 09:16 發表

D度係咁架啦:g18
係D度GE特色文化:g5

其實我都係呃post
:g4